.

Artiestenbureau

Even voorstellen…

Mijn naam is Yntze Heida. Ik ben zakelijk leider van artiesten boekingsbureau Bands & Acts. In 2002 ben ik gestart met dit bureau.

Liefde voor muziek
Als kind van de zestigerjaren is mijn liefde voor muziek ontstaan tijdens de hoogtijdagen van Beatles, Rolling Stones, Kinks, The Who, Small Faces en al die andere prachtbandjes uit die tijd. Ik heb nog steeds een zwak voor sixties muziek maar mijn huidige muzieksmaak is zeer breed. Ik bezoek graag live concerten en ben o.a. elk jaar drie dagen lang te vinden op het North Sea Jazz festival. Ook het theaterfestival Noorderzon dat zich min of meer afspeelt in mijn achtertuin vind ik elk jaar weer een fantastische belevenis.

Ervaringsdeskundige
Zelf ben ik vanaf mijn 15e levensjaar tot op de dag van vandaag praktiserend muzikant. Live optreden voor een publiek vind ik één van de leukste dingen die er zijn. In de loop der jaren ben ik hierdoor wat je noemt een ervaringsdeskundige geworden. Ik ben bekend geraakt met alles wat er zoal komt kijken bij een live optreden. Zowel van de kant van de organisator als van de kant van de artiest.

Kunstacademie
Na de middelbare school studeerde ik aan de kunstacademie in Groningen. Ik deed er achtereenvolgens de leraaropleiding tekenen en de leraaropleiding handvaardigheid. Na de kunstacademie werkte ik een tijd bij een gitaar customiser in Groningen waar ik zelfs werd losgelaten op zeldzame gitaren van Jan Akkerman.

Docent commerciële presentatie
Om een iets comfortabeler leven te kunnen leiden besloot ik een baan aan te nemen als docent commerciële presentatie (reclametekenen en etaleren) aan een school voor detailhandel in Leeuwarden. In die periode maakte ik kennis met het vormgeven via computerprogramma’s en ik begon de mogelijkheden van het internet in te zien. Na een jarenlange carrière als docent besloot ik als persoon die graag z’n eigen plan trekt om een eigen bedrijf te starten: on-line artiestenbureau Bands & Acts.

Alles in één
Bij dit werk vallen een aantal zaken op een mooie manier samen: mijn liefde voor muziek en theater, mijn ervaringen als praktiserend muzikant, mijn vaardigheden op het gebied van (computer)vormgeving en tekstschrijven, mijn kennis van commerciële presentatie & promotie en het feit dat ik graag mijn eigen lijnen uitzet.

De perfecte match
Mijn grootste uitdaging is om een perfecte match tussen opdrachtgever en artiest te vinden: een viervoudige win/win situatie waar publiek, organisator, artiest en als gevolg daarvan Bands & Acts na afloop tevreden op terugkijken.
Bands & Acts is een artiesten bureau met een zeer groot assortiment speciaal geselecteerde bands, acts, musici, deejay's en andere artiesten waar de bemiddeling tussen klant en artiest tot in de puntjes wordt geregeld. Zoekt u een artiestenbureau met een personal touch? Bij ons bent u aan het juiste adres. 

Dit zijn onze sterke punten:


Hieronder een selectie uit ons zeer grote assortiment bands en acts. Klik op een foto of één van de onderstaande links en bekijk én beluister de band (duo, trio), DJ, voor uw bruiloft, receptie, verjaardag of elk ander privéfeest. Ook wanneer u op zoek bent naar live muziek of entertainment voor een bedrijfsfeest of willekeurig elk ander event dan vindt u hier de informatie over de feestband (coverband, allround band, top 100 band) act of artiest van uw keuze:
sue moreno; flaming stars; fifties band; fifties muziek; rockabilly band
Sue Moreno
beatles revival; tsjechië; tribute band; tributebands; tribute bands; tributebands
The Beatles revival
caya; duo; caya duo; muziek; caya muziek; sheila timmerman; casper van vulpen
Caya
Zahi; muzikale catering; muzikaal entertainment; feestmuziek; familiefeest
Zahi
radio acoustic; radioacoustic; popcovers; feestband
Radio Acoustic
fun q; top honderd band; allround band; coverband; cover band
Fun Q
halfvol; nederlandstalige pop; nederpop; nederpop band; nederlandstalige cover band; nederlandstalige coverband
Halfvol
trio mio modo; klassiek trio; licht klassieke muziek; salonmuziek
Trio Mio Mondo
rubber soul; sixties band; sixties bands; beatles tribute; sixtiesband; sixtiesbands
Rubber Soul