.

Referenties: HENK DE GEUS - troubadour liedjeszanger

Reacties van opdrachtgevers:


Henk,ons bruiloftfeest is mede door jouw muziek en het persoonlijke contact met de mensen een onvergetelijk feest geworden! Veel mensen kwamen al snel nadat je begonnen was tegen ons zeggen hoeveel beter/gezelliger en persoonlijker je was dan een dj of band.Ook heb ik erg genoten van de liedjes die we samen gespeeld hebben.Van ons en van de gasten krijg je een dikke 10 voor je inzet en nogmaals bedankt voor de supergezellige avond!!
Erwin en Wendy van Rooij

 

Twee keer heb ik thuis mogen genieten van een optreden van troubadour Henk de Geus. Wat een rasentertainer !
De eerste keer op onze trouwdag in november 2010. De tweede keer was als verrassing voor mijn jarige echtgenoot. Ik was al een reden aan het bedenken om hem weer eens uit te nodigen, toen een vriendin uit Almere zei: Ik heb jouw "Troubadour" uitgenodigd . Dit was zondag j.l.
Wat heeft hij weer voor een geweldige avond gezorgd. Als ik er aan terug denk, word ik meteen blij !
Henk, dank, dank, dank ! Ik hoop nog vaak van je te mogen genieten!
Els , Hoofddorp


De reacties tijdens en na het feest waren allen zeer positief.
Iedereen had al lang uitgekeken naar het feest en de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Alle aanwezigen hebben genoten van jouw verschillende soorten muzikale ondersteuning. Je wist bij iedereen de juiste toon te raken.
Daarnaast heb je knap gebruik gemaakt van de “vrolijke strijd” tussen het IJsselsteinse en Amsterdamse publiek.
Ook de zangers in het gezelschap kregen voldoende aandacht.
We hebben grote bewondering voor de wijze waarop je het `moeilijke` publiek van 16 tot 75 jaar hebt weten mee te slepen in de verschillende muziekstijlen.
Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische wijze waarop je hebt meegewerkt aan het verrassingsfeest!!!!
Groet Nancy & Erik

 

Mede dankzij Henk hebben wij een geweldige bruiloft gehad.
Henk heeft tijdens de 2 uur durende receptie gespeeld en gezongen met en voor onze gasten.
Zelfs een liedje in het Fries voor onze Friese gasten was geen probleem.
Wij hebben zijn aanwezigheid en optreden zeer op prijs gesteld.
Een fijn mens met een prettig stemgeluid en goed gitaarspel.
Ellen & Leo

 

Henk de Geus heeft ons feest een extra dimensie gegeven. Dankzij zijn aanwezigheid... de livemuziek... ontstond er al gauw een sfeer waarin iedere gast zich thuis voelde en menigeen heeft lekker mee staan zingen. Wij gaan hem zeker nog eens terughalen!
Corry

 

ja, het was een enorm gezellig feest. We hebben al veel leuke reactie gehad, m.n. ook over jouw bijdrage. Ik weet niet hoeveel kaartjes je hebt neergelegd maar we hebben er bij het opruimen slechts 2 teruggevonden, dus .... Jij ook enorm bedankt voor je aanwezigheid. Het is steeds een feest je erbij te hebben met je muziek en inspelen op de mensen draagt veel bij aan de feestvreugde. Ook bedankt om het ons mogelijk te maken je erbij te hebben (hopelijk wordt ons oude huis nu snel verkocht). Hoop dat jij je ook verder goed "vermaakt" hebt en dat je probleemloos huiswaarts bent gereden. Ongetwijfeld tot de volgende keer!
Troubadour Henk de Geus , heeft in meerdere filialen van onze kledingketen Downtown-mode bijgedragen aan een feestelijke opening . Tijdens de receptie speelde Henk terwijl hij zich onder de gasten begaf.
Dit was voor ons en de gasten zeer geslaagd en het heeft zeker bij gedragen aan een mega opening van onze zaken.
Henk de Geus kan zeer snel het publiek inschatten en daar de muziek op afstemmen. Wij als Downtown keten waren zeer tevreden met deze troubadour.
www.downtown-mode.nl Raymond Mulder

 

Tja... we hebben Henk 2 keer uitgenodigd voor een party.
Het is een èchte sfeerbrenger... leuk repertoire... en tjonge wat een vakman!
Sommige van die jongens zijn vervelend-commercieel geworden. Bij deze liedjeszanger straalt het plezier er af. Beschaafd entertainment...
Jeroen determan

 

Troubadour - Liedjeszanger Henk de Geus heeft inmiddels al weer enkele optredens verzorgd bij onze watersportvereniging. Hij brengt sfeer en gezelligheid met zijn charmante voorkomen en uitstekende muzikale kwaliteiten. Hij voelt de sfeer aan, stemt zijn muziek daarop af en krijgt vervolgens alle gasten aan het zingen! Henk komt zijn afspraken na en voldoet aan alle verwachtingen. Wij zullen hem in de toekomst zeker vaker vragen om op te treden.
Sylvia ter Meulen


Watersport Vereniging Hoorn
Henk de Geus uitgenodigd om bij de barbecue een vrolijke noot te laten horen. In één woord perfect, akoestisch en op  ons verzoek gekleed als troubadour. Henk kijkt rond, ziet een groepje mensen aan tafel wat eten en gaat er een passend lied bij zingen. Henk kreeg één van de jongsten ( 1 ½ jaar ) aan het dansen en juichen en heeft een geweldige antenne qua inleving/ mensenkennis want een kwartiertje later zat hij weer liedjes van vroeger te zingen bij onze (schoon)vader en moeder van 90/91 jaar die met open mond en een big smile zaten te luisteren naar een muziekdoosje dat het intro speelde voor een volgend nummer. Henk heeft voldoende repertoire voor alle leeftijden ; de melodieën werden vlot meegezongen door wie dat wilde.Hij is een beschaafd entertainer. Je kan hem gerust uitnodigen op een receptie, verjaardag, de lionsclub of zoals wij op ons feestje dat mede daardoor als erg geslaagd werd bestempeld. Leuk om te horen; ook voor ons! Henk: als nog bedankt !
Groeten, HanVooral door jouw muzikale bijdrage was het het "best mosselfeest ever". Die reaktie heb ik veel gehoord gister van de gasten.
Het programma was perfect in balans.
Geert

 

Het feest is jammer genoeg weer achter de rug, maar wat was het leuk! Je hebt het uitstekend gedaan en ook onze gasten waren erg enthousiast over je.
Ik hoop dat het voor jou ook nog een leuke zondag is geworden en er gaan zeker nieuwe opdrachten uit voort komen!
groet Paula & ArieInformatie over deze band/act bekijkenRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band