.

RADIOACOUSTIC


semi akoestische feestpop: zang/gitaar - zang/contrabas - zang/drums + ev. zangeres

RADIOACOUSTIC speelt unplugged oftewel lichtversterkt. Op drums en versterkte akoestisch gitaar en contrabas speelt de band met pittig en veelal meerstemmig zangwerk de grote hits van de jaren vijftig tot heden. Bekend en toch verrassend want alles wordt gebracht in de hoogste feestversnelling!
RADIOACOUSTIC betekent 'bop ‘till you drop!' Je kunt niet anders dan swingen tot je er bij neervalt.

RADIOACOUSTIC speelt liedjes van The Beatles, The Rolling Stones en Elvis, van Stevie Wonder, Tom Jones en The Jackson Five, maar ook van REM, George Michael, Crowded House, Amy Winehous of Duffy.

Na meer dan vijfhonderd optredens weten Maik, Richard en Tim als geen ander hoe ze een feestavond op de ideale manier in moeten vullen. RADIOACOUSTIC gaat hierbij voor de hoogste kwaliteit en haalt altijd het uiterste uit zichzelf.

RADIO ACOUSTIC + DJEN
De band is ook te boeken met de fantastische zangeres DJEN, die een optreden van Radio Acoustic nog afwisselender maakt en de band qua repertoire en sound nog meer mogelijkheden geeft.

Radio Acoustic beschikt over een professionele geluid- en lichtinstallatie voor optredens t/m 300 personen. Voor grotere gelegenheden kan uiteraard een geschikte installatie gehuurd worden. De akoestische opzet staat het toe om het geluidsvolume aan elke gelegenheid aan te kunnen passen.

Als RADIO ACOUSTIC - LITE kan indien gewenst met zeer aangepast volume (tot 100% akoestisch) ook een rustiger repertoire met meer achtergrond muziek worden gebracht. Natuurlijk behoudt u hierbij de feestwaardigheid van deze band.

 


demo RADIOACOUSTIC
 
RADIO ACOUSTIC live!!

(eerst player hierboven stoppen)

 Repertoire van deze band/act bekijkenReferenties van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band