.

THE STATES

1 of 2 lead vocals - gitaar - toetsen - drums


The States is een jonge, frisse, energieke, akoestische en bovenal professionele band.

Met 5 top muzikanten, een groot repertoire en eigen geluidssysteem maakt The States van elk optreden een geweldige feestbeleving.

De beste popsongs van dit moment, het mooiste uit de Top 2000 en de lekkerste 90's hits. Door het unieke concept van popmuziek in een akoestisch jasje kan The States variëren van romantische, kippenvel-momenten tot een volle dansvloer.

 

 

De leden van The States beschikken allemaal over een ruime ervaring in de professionele muziekindustrie. Doordat alle bandleden ook nog eens geweldig kunnen zingen, heeft The States maar liefst 5 leadzangers!

Ze beschikken over een groot repertoire en maken geen gebruik van vaste set-lijsten. Het repertoire wordt daarom altijd aangepast op het publiek en de sfeer van het feest. Zo sluit The States altijd perfect aan bij elk feest.

 

 

 

 

The States heeft als prioriteit om ieder evenement optimaal te faciliteren, zowel op het podium, als daarbuiten. Ook een prettige en heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid waarmee The States het maximale uit ieder feest haalt.

 

​De Standaard set is 3x 45 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Voor een kleine meerprijs is er ook de optie om een 4e set bij te boeken.

 

 

THE STATES kwartet, op een dank zij hen wel héél erg leuk bruiloftsfeest!Informatie aanvragen over deze band