.

Tips

Op deze pagina vindt u items die om verschillende redenen extra aandacht verdienen. Verder vindt u er een overzicht van de meest aangevraagde bands uit een aantal populaire genres.

BANDS & ACTS TIPS
THE BEATLES REVIVAL (from Prague)
De Tsjechische Beatles Revival weet het origineel verbluffend dicht te benaderen. Niet alleen qua looks maar vooral qua sound.

SUE MORENO
Een vakvrouw met een voorkeur voor stijlen als swing en easy listening jazz, rock n roll en jaren vijftig repertoire op een hedendaagse manier gebracht. Ze is ook te bewonderen als zwoele nachtclubzangeres. Een zeer chique act.
CAYA
Een topzangeres begeleid door een meestergitarist. Caya brengt op boeiende wijze prachtige bewerkingen van bekende popsongs. Ook verrassend eigen werk.

THE SPINSHOTS
Geïnspireerd door 60\'s exotica, exploitation soundtracks, bollywood en bigbands, schrijven the Spinshots nummers die passen in de georchestreerde soul-traditie. Stel je een moderne mix voor van Otis Redding, the Beatles, Ennio Morricone, Les Baxter, John Berry, Betty Harris en Dusty Springfield.


MEEST AANGEVRAAGDE FEESTBANDS

RADIO ACOUSTIC
Speelt unplugged oftewel lichtversterkt.
Op drums en versterkte akoestisch gitaar en contrabas speelt de band met pittig en veelal meerstemmig zangwerk de grote hits van de jaren vijftig tot heden. Bekend en toch verrassend want alles wordt gebracht in de hoogste feestversnelling! Desgewenst kan er rustig worden begonnen.

FACE TO FACE
Een moderne 5 persoons all-round top 100 band met zangeres, geschikt voor alle lokaties waar muziek het feest compleet moet maken. De band is door haar brede repertoire geschikt voor muzieknachten, bruiloften, discotheken, jeugdsozen, personeelsfeesten, cafe\'s, verjaardagen, studentenfeesten, etc. etc.

STEP BY STEP
Een smaakvolle allroundband met een vrolijk-chique uitstraling.
Het is dé band voor bruiloften en partijen waarbij zowel gezellig gepraat als gedanst kan worden. Met een kleine maar adequate geluidsset kan de band altijd voor een prettig geluidsvolume zorgen.


MEEST AANGEVRAAGDE
EASYLISTENING - /ACHTERGROND MUZIEK

TINEKE SCHOLTEN
Tineke Scholten studeerde zang, met als bijvak piano, aan het Noord Nederlands Conservatorium te Groningen. Door beheersing van verschillende muziekstijlen (pop / jazz / latin), is er een breed repertoire ontstaan, waarbij meerdere formaties mogelijk zijn. De muzikanten waarmee Tineke Scholten speelt staan voor zeer hoge kwaliteit en muzikaliteit.

NO PROBLEM EASYLISTENING
Melodieuze achtergrond muziek met ritmische ondersteuning door swingende contrabas. Zeer geschikt voor recepties, openingen, diners. Jazzy/latin sfeer. Dansbaar voor de liefhebber!
Het akoestisch trio kan desgewenst aangevuld worden met zangeres Florinda Piticchio. Zij brengt prachtige jazz ballads, nummers uit "The American Songbook" en gevoelige Braziliaanse liedjes.

MOGAMBO
Lekker relaxt swingende Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, drie stemmige zang, koortjes in de traditie van de Cubaanse son-formaties met een aangenaam volume. Een zangeres met zowel een warme uitstraling als een warme stem, de meest easy latin-bassist tussen Santo Domingo en Trinidad, een spannend solerende Spaanse gitarist, mooie harmonieën, een stralende verzorgde presentatie. Mogambo komt als trio of als kwintet.


MEEST AANGEVRAAGD MUZIKAAL ENTERTAINMENT
ZAHI\'S MUZIKALE CATERING
Zanger, pianist, accordeonist, entertainer Zahi verzorgt op ontwapenende wijze de muziek op feesten en partijen van het begin tot het late eind. Er is altijd een gezellige interactie tussen publiek en artiest en vaak wordt de artiest publiek en het publiek artiest.
Aan de hand van de uitgebreide muzikale menukaarten laat Zahi het publiek het muzikale diner samenstellen.

DJOEKE & WIETSKE (uit Tietjerksteradeel)
Twee Friese zusjes uit Tietjerksteradeel die met hun cabareteske act de "Jukeboxzusjes" veel succes oogsten op dorpsfeesten, symposia, personeelsfeesten, grote evenementen, maar ook besloten familiefeestjes. Waar het om draait: op verzoek kunnen liedjes uit het heden en het verleden aangevraagd worden. Het publiek wordt hierbij in ruime mate betrokken.

SAFARI JOE
Een sprankelende mix van latin, polka, zydeco en rock \'n roll die in de smaak valt bij jong en oud. In de band is een centrale rol voor de accordeon weggelegd. Safari Joe speelt ambulant als dweilorkest of versterkt op een podium.