FILTER OP

GENRE

Achtergrondmuziek
Afrikaanse muziek
Akoestische band/act
Allround top 100
Ambulante band/act
Americana
Animatie
Big band
Blues en boogie
Braziliaanse muziek
Cayun, Zydeco
Classic rock
Dance & disco
Early sixties
Easylistening
Eigen werk
Folk, Ierse folk, Celtic folk
Franstalige muziek
Jazz instrumentaal
Jazz vocaal
Kerst act
Kleine band, duo, trio
Latin, Spaanstalig
Lichtversterkte band
Looporkest
Muzikaal entertainment
Nederlandstalig
Neo exotica
Pirate folk
Pop covers licht versterkt
Pop, rock
Rock 'n Roll
Salonmuziek
Salonmuziek, licht klassiek
Sixties
Skiffle band
Soulband
Special!
Surf music
Thema band
Tribute band
Wereldmuziek

GELEGENHEID

Bedrijfsfeest
Bruiloft
Dorps - of stadsfeest
Festival
Receptie
Straatfestival
Tentfeest
Tuinfeest
Verjaardag

genre: tribute band

BEATLES TRIBUTE BAND - The Beatles Revival

The Beatles Revival id een van de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. Wilt u uw publiek écht iets bijzonders bieden? Bekijk de video en overtuig uzelf!

genre: tribute band

ANDRÉ HAZES TRIBUTE BAND

Een eerbetoon aan André Hazes: Dertien Nederlandse topmuzikanten gaan terug in de tijd en brengen nog één keer het H6-concert uit 2003: het laatste Arena-concert voordat hij overleed.

genre: tribute band

ABBA TRIBUTE BAND - ABBA.CZ

De muziek van ABBA is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA.CZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het ABBA-repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis. Daarbij wil ABBA.CZ absoluut een topshow neerzetten, 100% live!

genre: tribute band

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE

De Tribute band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

genre: tribute band

U2 tribute band - U2BE

“U2be - The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een "must see" voor iedere U2 fan!

genre: tribute band

TOUCH OF TOTO

'Touch of Toto' is een acht-koppige Toto Tribute Band uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze Toto als geen ander. Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting (incl. 2 keyboards/percussie)....in alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen.

genre: tribute band

BETH HART tribute - DELICIOUS SURPRISE

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet.

genre: tribute band

THE BOWIE TRIBUTE

Deze tribute band brengt met The Bowie Tribute het uitgebreide en veelzijdige repertoire van David Bowie op overtuigende wijze naar het podium. Alle hits vanaf de vroege 70'er jaren tot 2016 passeren de revue. Reken op een avond vol herkenning en meezingen met die monumentale songs die je allemaal blijkt te kennen.

genre: tribute band

THE EAGLES LEGACY

The Eagles Lagecy brengt een ode aan de ' The Eagles' en heeft in hun korte bestaan al 'The battle of the coverbands' in Utrecht gewonnen. Daarnaast liet lead-zanger en Don Henley sound-a-like Gerben Visser onlangs nog van zich horen op het Nationaal Songfestival.

genre: tribute band

SYNCHRONICITY - Police tribute

B01

Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen.

genre: meezingers, muzikaal entertainment, themaband, Duitse schlagers

HANSSI KAISER SCHLAGERSHOW

B01

De Hanssi Kaiser Schlagershow is een welkome afwisselingen tussen alle rock, pop of dance acts op een popodium/festival. Het is vaak genoeg bewezen op bijvoorbeeld Lowlands en Zwarte Cross dat de festivalbezoekers soms even wat anders willen. In deze twee uur durende show komen alleen maar de Duitse krakers uit de jaren 70 langs en is stilstaan geen optie. Kelen smeren en meezingen, gegarandeerd succes!!

genre: allround top 100 band

WARWICK AVENUE

Warwick Avenue is een muzikaal duo bestaande uit: Ellen van de Kolk en Anthonie de Boer. Warwick Avenue speelt een allround selectie van populaire nummers uit het top 100 repertoire. Te denken valt aan ballads, swingende popsongs, jazzy melodieën, dance classics, soul/Motown, jaren 60, 70, 80, 90 en recente hits van bekende artiesten als Anouk, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys, Amy McDonald, Adele, Caro Emerald etc, maar ook Nederpop van bijv. Van Dik Hout, Blof, Marco Borsato en Jan Smit mag niet ontbreken.

genre: easylistening en swing

SALT PEANUTS

Salt Peanuts speelt vlotte muziek en leuke liedjes. Het bakje muzikale nootjes voor bij uw borrel, bal na, receptie, tuinfeest, verjaarsfeest of diner. Niet pretentieus maar knabbelt wel lekker weg.

genre: tribute band

RONDJE DOE MAAR

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar-Tribute band! In geheel eigen stijl en gepast tenue, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

genre: tribute band

JIMI HENDRIX TRIBUTE BAND - Bald as Love

De drie muzikanten van BALD AS LOVE hebben een ruime staat van dienst in verschillende genres, maar delen gezamenlijk hun grote liefde voor het levenswerk van Jimi Hendrix. De volledige nalatenschap van deze mythe uit de popgeschiedenis wordt door Bald as Love op meesterlijke en integere wijze vertolkt.

genre: tribute band

PURPLE RAIN 2016 - Prince tribute

Purple Rain 2016 is een muzikaal project door initiatiefnemer en zanger/gitarist Erwin Dorrius. Hij startte de band in januari 2016, ter ere van Prince. De band bestaat uit tien geweldige muzikanten, die respectvol alle grote hits (én meer) spelen, op een gepassioneerde manier en met Prince in hun harten.

genre: tribute band

DRIFTWOOD - tribute to THE BAND

Dompel jezelf onder in de zeventiger jaren en geniet nogmaals van de goudeerlijke, ambachtelijke en onweerstaanbaar prachtige muziek van The Band dankzij DRIFTWOOD!

genre: tribute band

STREETFIGHTING MEN - Rolling Stones tribute

Street Fighting Men, opgericht in 2018, is een nieuwe Rolling Stones tribute band! Naast alle hits beheerst de band ook genoeg 'obscure' Stones-nummers zodat een optreden ook voor de die-hard fan nog verrassingen kan bevatten. Geen verkleedpartijen of poespas; bij Street Fighting Men draait alles puur om de muziek van The Rolling Stones.

genre: tribute band

BACK TO AMY - Amy Winehouse tribute

Back To Amy is een heuse band die een uitstekende remake van een concert van Amy Winehouse naar het podium brengt.

genre: tribute band

NEIL DIAMOND MEMORIES

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 ervaren en bevlogen muzikanten die samen de passie delen voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren '70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was en op zoek zijn gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerken!

genre: tribute band

NOT THE ROLLING STONES

Ze vangen het authentieke geluid en de originele geest van de grootste rock 'n' roll band van de wereld, NOT THE ROLLING STONES, en hebben festivals en prive gelegenheden over heel Europa, het Midden Oosten en Engeland. Met de meest realistische Mick Jagger lookalike die je ooit zult zien zal deze band je meenemen naar de gouden tijd van the Rolling Stones, van Satisfaction tot aan Sympathy For The Devil. Je zult nooit geloven dat het niet de echte Jagger is!

genre: tribute band

BOYS NAMED SUE - Johnny Cash tribute

In Boys Named Sue spelen muzikanten die in een aantal andere bands veel ervaring hebben opgedaan. Gezamenlijk brengen ze een meer dan uitstekende tribute to Johnny Cash! Zowel jong als oud kan de liedjes meezingen en zo wordt elke Boys Named Sue gig een groot feest.

genre: tribute band

GERRY WOLTHOF - Neil Young tribute

Eén ding is daarbij zeker, Gerry’s kenmerkende zangwerk (klankkleur, intonatie, dictie) lijkt nog meer op dat van Neil Young dan het zangwerk van Neil Young zelf. En ook z’n podium presentatie en z’n enigszins introverte uitstraling maakt nog meer dat we het gevoel hebben te hallucineren bij een optreden van deze fantastische vertolker van een groot singer songwriter.

genre: tribute band

STEELY FAN - Steely Dan tribute

Steely Fan is dé Nederlandse Steely Dan tribute. Het is een kleine big-band, toegewijd aan de muziek van Steely Dan. Omdat Steely Dan Europa nog maar weinig aandoet wordt het lastig om Donald Fagen en Walter Becker met hun band live te zien. Maar Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn!

genre: sixties band

THE SURPHONICS

The Surphonics is een bijzondere tribute band, ze spelen namelijk het prachtige maar razend moeilijke repertoire van The Beach Boys. Niet alleen de bekende feel-good surfliedjes van deze legendarische band worden met veel enthousiasme en met de juiste sound vertolkt. Ook prachtige Brian Wilson composities als "God Only Knows" durven The Surphonics in hun repertoire op te nemen.

genre: tribute band

NEWSPAPER TAXI - Beatles tribute

Newspaper Taxi is een tribute aan The Beatles, die soms heel dicht bij de originele songs blijft, maar vaak een eigen draai geeft aan de arrangementen. Dat moet ook wel met een vrouw als leadzanger! Trek je dansschoenen maar aan, want bij Newspaper Taxi is stilzitten een uitdaging.

genre: tribute band

FLOYD DIVISION - Pink Floyd tribute

De Oostenrijkse Pink Floyd show van FLOYD DIVISION is een overweldigende tribute show uit Wenen. De uit 9 muzikanten bestaande band weet de authentieke Pink Floyd sound tot in de uiterste perfectie neer te zetten.

genre: tribute band

THE BOOTLEG DOORS

The Bootleg Doors spelen de psychedelische rock muziek uit the sixties van Jim Morrison and The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors. The Bootleg Doors spelen de songs zoals je ze thuis kent van The Doors studio CD’s of the live albums. Het is de enige Doors tribute band die live optreedt met een bassist.

genre: tribute band

FUNKY FOOLS - James Brown tribute

​Funky Fools is een hardwerkende band met een passie voor James Brown zijn muziek. De band heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle funk machine, waarvan we nog niet weten waar de muzikale reis zal eindigen…

genre: tribute band, themaband

THE WOODSTOCK TRIBUTE BAND

The Woodstock-Tribute band staat garant voor de wervelende show: “Love and peace are back in town!” Alle muziek uit de beroemde Woodstock film passeert de revue; nummers van Country Joe Mac Donald, Melanie, Ten Years After, Janis Joplin, Jefferson Airplane, The Who, Tim Hardin, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Jimi Hendrix, Joe Cocker en vele andere songs uit die memorabele hippy tijd.

genre: classic rock, themaband

THE APPLES - Classic Rock

genre: sixties band

LOU LEEUW BAND

De Lou Leeuw Band garant staat voor een lekkere avond met stevige en ouderwets ambachtelijk gespeelde pop, rock en blues-hits uit de gouden tijd van de popmuziek.

genre: themaband

THE STAMPS - sixties pop

Sixtiesband The Stamps is een swingende feestband die sinds 1983 vele optredens heeft gehad door het hele land. Vanaf het begin is de band trouw gebleven aan het oorspronkelijke repertoire: muziek uit de sixties met melodieuze popsongs en lekkere beatmuziek.

genre: sixties band

HAPPY TUNES

Hey, staat er een plaat op of speelt die band echt?’ - deze kreet hoor je vaak bij een optreden van the Happy Tunes, volgens muziekkrant Oor een ‘coverband met een grote C’. De band heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Voor diegenen die the Happy Tunes niet kennen volgt hier een beschrijving: een podium vol weird uitgedoste neo-hippies die op volle kracht hun vaak psychedelisch getinte, favoriete songs uit de jaren zestig de zaal in slingeren.

genre: Indo rock, early sixties

CRAZY ROCKERS

Sinds 1981 staan de Crazy Rockers weer vol overgave op de planken met een authentiek 60ies en 70ies rock 'n roll repertoire. De band is hiermee ongetwijfeld één van de oudste nog spelende bands in bijna geheel dezelfde bezetting als waarmee de band werd opgericht, soms ondersteund door George Kooymans en Rinus Gerritsen van Golden Earring.

genre: muzikaal entertainment

FULL MINTIES

Drie zangers, één zangeres, twee akoestische gitaren, die spatzuiver bijna elke hit van de afgelopen vier decennia ten gehore brengen. The Full Minties genieten reeds enige landelijke bekendheid. De band heeft een leuke theatrale presentatie. Er zijn verschillende settings met diverse bezettingen mogelijk.

genre: themaband

THE OUTTAKES - sixties pop & rock

Muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rockers op authentieke wijze gespeeld door hen die er bij waren. Van stoere nummers van bijv. The Free, The Small Faces, The Kinks, The Beatles, The Rolling Stones en Nederpop tot de wat gevoeligere nummers.

genre: sixties band

THE CLARKS

The Clarks maken muziek om op te dansen. Met als basis bekende muziek uit de 60er en 70er jaren: Bill Haley, Elvis, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring. Gouden klanken, die bij uitstek een breed publiek aanspreken.

genre: neo exotica band

THE SPINSHOTS

Special!

The Spinshots spelen exotische Rhythm & Tunes: gearrangeerde doch wilde beat/soul-gerelateerde muziek met swingende ritmes, opzwepende gitaar- en baslijnen en spetterende blazers. Stel je een moderne mix voor van Otis Redding, the Beatles, Ennio Morricone, Les Baxter, John Berry, Betty Harris en Dusty Springfield.

genre: tribute band

Elvis Presley tribute - ELVIS IN MEMORY

Het mag gezegd worden, Kees Versluys weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van de grote sterren uit het muziekverleden te stappen. Songs met power, rock & roll nummers die swingen, ballads vol emotie. Dit alles komt voorbij in een energieke high class show, waarbij de originele vertolker in ieders gedachten zal zijn. Deze live performance is van een zeer hoog niveau.

genre: early sixties

JOHNNY DYNAMITE & THE 4 MEN

Johnny Dynamite & the 4 Men is een band, die de muziek van de jaren ’60 nieuw leven inblaast. Early sixties nummers van o.a. Cliff Richard & the Shadows, Buddy Holly,Elvis Presley en the Beatles komen voorbij. Het publiek reageert enthousiast op dit feest van herkenning.

genre: licht versterkte pop covers

THE STATES

The States is een jonge, frisse, energieke, akoestische en bovenal professionele band. Door het unieke concept van popmuziek in een akoestisch jasje kan The States variëren van romantische, kippenvel-momenten tot een volle dansvloer. De beste popsongs van dit moment, het mooiste uit de Top 2000 en de lekkerste 90's hits.

genre: allround top 100 band

ZIEZO BAND

Op zoek naar een gezellige allround top 100 live band? Kies voor ZieZo! Hun compacte bezetting is ideaal voor leuke feestjes waar echte live muziek een sfeerverhogende werking heeft. Het complete geluid van deze relatief kleine band zal u verbazen. Alles wordt live gespeeld wat de sfeer en interactie zeer ten goede komt.

genre: pop, rock

FACE TO FACE

Face To Face maakt uw feest compleet! Dit gezelschap is een moderne vijf-persoons allround band met zangeres, geschikt voor alle locaties waar muziek het feest compleet moet maken. Face To Face is door haar brede repertoire geschikt voor muzieknachten, bruiloften, clubs, personeelsfeesten, cafés, verjaardagen, studentenfeesten, etc.

genre: pop, rock

FUN Q

FUN Q maakt een bruiloft, bedrijfsfeest en veel andere gelegenheden tot een onvergetelijke gebeurtenis.

genre: afrikaanse muziek

BAOEMA

Baoema brengt Afrikaanse muziek met twee gitaren, basgitaar en meerstemmige vocalen. Dit alles ondersteund met drums, sabar en djembé. Met leadzanger/frontman Basile Maneka die groot gevoel heeft voor performance is elk optreden van Baoema een feest.

genre: pop, rock

TRAFFIC JAM

Traffic Jam weet het publiek met een uitgekiende mix van pop- en rockclassics uit de jaren ‘70 tot ‘90 voor zich te winnen. Naast bekende pop- en rock classics verrast de band met Nederlandstalige hits en obscure, bijna vergeten nummers uit de pophistorie. De band zet de nummers neer met veel muzikale energie, ervaring en vakmanschap, maar vooral met zichtbaar veel plezier.

genre: licht versterkte pop covers

LANDSLIDE

Landslide komt standaard als trio (zang/drums - zang/gitaar - bas), maar is ook als duo te boeken (zonder bas). Landslide speelt uiteenlopende stijlen: pop, rock 'n roll, blues, country, ballads en bossa's, zonder hun eigen sound te verliezen. Makkelijk plaatsbaar, als duo zeer geschikt op wat kleinere en intieme locaties tot krachtig en zaalvullend als trio. Avondvullend. 3 sets van 50 minuten , 4 x 40 minuten of anders in overleg al naar gelang.

genre: rock 'n roll/early sixties

WILLIAM SMULDERS

Het optreden van William Smulders begint al bij zijn verschijning: de stijle, bijna cartooneske kuif, de perfect daarbij passende kleding en de gitaar om zijn schouders. Kortom: "Repertoire: covers van de 50 to the 80s, easy-listening, Instrumentaal, Hot club de France tot dans repertoire "combinatie tussen akoestisch en versterkt optreden mogelijk "veelzijdigheid" is het sleutelwoord. William Smulders past zich aan de wensen van de klant qua repertoire maar ook qua geluid.

genre: dance & disco

12 DANCE

Een band? Een DJ? 12 Dance is allebei! Ben je op zoek naar een coverband, die de dansvloer plat speelt? Of heb je liever een allround DJ, die Top40, NL-talig of Dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen!

genre: wereldmuziek

ROSAN BRINGS AFRICA

Special!

Rosan Brings Africa betekent Afrikaanse muziek gemixt met Westers, eigen werk onder leiding van jonge bassiste Rosan. Ze 'brengt' Afrika letterlijk naar het publiek door in wisselende bezettingen met verschillende Afrikaanse artiesten te spelen. Hierbij wil ze haar bijzondere verhaal uitdragen. Rosan is ook te boeken als solo-act; Met haar oranje Jazz Bass gebouwd door haar vader, een loopstation, Afrikaanse instrumenten en haar stem zal ze het publiek meenemen in diepere inheemse sferen met de nadruk op gevoel en improvisatie.

genre: skiffle band

THE GOLDIES

Special!

'Golden Oldies', oftewel 'gouwe ouwe', staan centraal in het repertoire van De Goldies. Met hun bijzondere instrumentarium en meerstemmige zang weten ze een unieke eigen draai te geven aan zowel de bekende als minder voor-de-handliggende evergreens. De Goldies zijn uitermate goed inzetbaar op themafeesten als het gaat om: 'fifties', 'sixties', 'country', 'rock 'n' roll', 'amerikaans', 'truckers', 'landbouw', 'fourties', 'nostalgisch', 'ambachtelijk', 'bbq', 'kampvuur', ...

genre: soulband

THE GROOVEYARD

The Grooveyard (TGY) staat voor: terug naar de basis: drums, bas, gitaar en zang, muziek in haar puurste vorm en met ruimte voor improvisatie. Het repertoire kan het beste omschreven worden als een mix tussen soul, blues, funk & rock. Het unieke eigen geluid van The GrooveYard is ontstaan door het goede van die stijlen te gebruiken en te combineren om zo aan elk nummer wat zij spelen hun feel te geven.

genre: blues & boogie

THE MUDBIRDS

The Mudbirds verrassen hun publiek met originele geluiden, moderne harmonieën en onverwachte ritmes. Met een zeldzame combinatie van mondharmonica, dobro, bottleneck slide gitaar en weissenborn zorgen The Mudbirds voor een fascinerende mengeling van blues, bluegrass en alles wat daar tussenin ligt.

genre: pirate folk

PLUNDER

Plunder heet je welkom in haar haven; trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Deze pirate-partyfolk band laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen!

genre: celtic folk

THE ASSASSANACHS

The Assassenachs is een in 1998 opgericht folktrio, bestaande uit twee Schotten en een Groninger. Met hun mix van traditionele Keltische nummers in een eigentijds jasje, weten ze al bijna twee decennia een zeer gevarieerd publiek te vermaken, zonder daarbij te veel aan authenticiteit in te boeten!

genre: pirate folk

PYRATES!

PYRATES! speelt talloze bekende folksongs, gekaapt van zeelieden én landrotten. Songs van de afgelopen eeuwen, vanover de gehele wereld. Liederen van - en over de zee, Bawdy Ballads, Jaunty Jigs, Ierse Ditties, zeemansliederen, drinkliederen en a’cappella tunes, die in een mum van tijd uitnodigen tot dansen en meezingen.

genre: easy listening & swing jazz

SUE MORENO & THE HANDSOME MEN

Special!

Sue Moreno and the Handsome Men geven uw avond een classy touch met hun brede repertoire variërend van easy-listening jazz tot swing en van bekende oude filmsongs tot classic crooners. De bandleden zijn internationaal georiënteerd en hebben gespeeld met vele bekende namen zoals Rita Reijs, Chris Montez, Laura Fygi, Liesbeth List, Xander de Buisonje en the Comets. Naast bekend repertoire is er ruimte voor populaire eigen composities. Join in for that fine Hollywood swing!

genre: forró muziek

ZABUMBA

ZABUMBA brengt het feest van de forró naar Nederland. Schuifelen, swingen en sensueel dansen in een unieke Zuid-Amerikaanse sfeer. Zangeres Miniká Demirdjian, geboren in São Paulo, heeft de forró ter plekke meegevierd en brengt als geen ander de uitbundigheid over van de noordoostelijke feesten.

genre: noord-afrikaanse muziek

RAï ONE

Raí One bestaat uit muzikanten met diverse achtergronden. Deze dragen bij aan het kleurrijke karakter van de groep en de bijzondere melange van muzikale stromingen.Het repertoire van Raí One bestaat uit de muziek van de Sahara van de Mahgreb en eigen composities en is gebaseerd op harmonie tussen het traditionele en moderne in een gewaagde mengeling van stromingen. Het resultaat is altijd enthousiast meegesleept publiek!

genre: akoestisch, licht versterkt

DE AKOESTINI'S

De Akoestini's zijn twee ervaren multi-instrumentalisten die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen: Nederlandstalig, Rock'n'Roll, Skiffle, Chansons, Country, Folk, Johnny Jordaan, Ja Zuster Nee Zuster, Zeemansliederen, Musette, Klezmer, Cajun, Tex-mex en nog veel meer moois.

genre: akoestisch looporkest

SAFARI JOE

SAFARI JOE is een eersteklas feestband met een sprankelende mix van latin, polka, zydeco en rock 'n roll die in de smaak valt bij jong en oud. In de band is een centrale rol voor de accordeon weggelegd. Safari Joe speelt ambulant als dweilorkest of versterkt op een podium.

genre: troubadour

HENK DE GEUS

In de privésfeer maar ook op feesten en evenementen is Henk de Geus een graag geziene gast. Hij zwerft als een ware troubadour tussen de mensen en stemt zich per liedje af op het groepje waar hij op dat moment bij staat. Al pratend en zingend gaat hij rond en zo ontstaat al gauw een gezellige en losse sfeer - waarin hij aan bijna iedere muzikale wens kan voldoen. Roep een titel - grote kans dat Henk 'm kent!

genre: zuid amerikaanse muziek

LOS DEL SOL

Los del Sol is uniek! Waarom? Omdat geen enkele band, laat staan duo, LOS DEL SOL op Zuid-Amerikaans en Mexicaans gebied in variëteit, kwaliteit en prijs heeft weten te overtreffen. Het multi-instrumentale en vocale duo laat met hun combinatie van panfluiten, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan. Met hun repertoire, waarin ze zich ook beurtelings kleden in Indiaans, Mexicaans en tropisch kostuum zal succes verzekerd zijn.

genre: latinband

MOGAMBO

Lekker relaxt swingende Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, drie stemmige zang, koortjes in de traditie van de Cubaanse son-formaties, een aangenaam volume, een zangeres met zowel een warme uitstraling als een warme stem, de meest easy latin-bassist tussen Santo Domingo en Trinidad, een spannend solerende Spaanse gitarist, mooie harmonieën, een stralende verzorgde presentatie; dat is trio Mogambo.

genre: spaanstalige muziek

LOS HERMANOS

Los Hermanos (De Gebroeders) richt zich in z’n totaliteit op Spaanse- en Latijns-Amerikaanse muziek. Het repertoire van Los Hermanos bestaat uit vier verschillende muziekstijlen, een mix van de muzikale achtergronden van de bandleden. Los Hermanos is te boeken voor festivals, bruiloften en feesten, maar ook als duo of trio in intiemere sfeer brengen zij hun verschillende muziekstijlen op unieke wijze ten gehore!

genre: latinband

LOS BOMBEROS

Op het repertoire van Los Bomberos staan de meest bekende nummers van bands als Buena Vista Social Club, Sierra Maestra, La Vieja Trova Santiaguera, Eliades Ochoa en vele anderen. Naast de traditionele Son spelen Los Bomberos ook vele Boleros (Besame mucho, Che Guevara, Dos gardenias, etc.), Guajira's (Guantanamera, Oye como va, etc.) en Cumbias (La colegiala, Maria Christina, etc.). Ook staan vele oude en nieuwe nummers van Santana op het repertoire.

genre: licht klassiek

ASTRID GORDIJN

Afgestudeerd conservatorium violiste Astrid Gordijn speelt gezellige achtergrond muziek. Vrolijk en erg sfeerverhogend op ieder feest!

genre: licht klassiek

DUO STRADIVARI

Astrid Gordijn (viool) en Vlad Larionov (piano) verzorgen als Duo Stradivari in heel Nederland optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, bij diners, huwelijksceremonies, huisfeesten, tuinfeesten, evenementen etc.

genre: soulband

GROOVE ON THE ROOF

genre: pop, rock

JEWELSTE

Een optreden van jeWelste zul je niet snel vergeten. Hun repertoire is tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende popliedjes, ruige rocknummers, hilarische showelementen en vooral een hele bundel energie! Sinds de oprichting in de winter van 2003/2004 krijgt jeWelste tot ver over de Nederlandse grens uitzinnige reacties. We hebben het dan ook over het neusje van de zalm op covergebied!

genre: celtic folk

PYROLYSIS

Pyrolysis is een folkband wiens zelfgeschreven muziek een vrolijke combinatie is van opzwepende ritmes en dansbare melodieën. Hun liederen beslaan het gehele spectrum van Keltische muziek: van akoestische ballades tot hardere en feestelijke drankliederen. Pyrolysis brengt een warme boodschap van vriendschap en geluk!

genre: akoestisch, licht versterkt, licht versterkte pop covers

RADIO ACOUSTIC

Radio Acoustic brengt een breed repertoire van grote hits uit vooral de Engelstalige popmuziek van de afgelopen 50 jaar; bekend en toch verrassend nieuw. De band speelt op kleine tot grote particuliere feesten en bedrijfsevenementen. Ook ideaal voor bruiloften!

genre: licht versterkte pop covers

SMALL TALK

Drie getalenteerde zangers met gitaar, contrabas en percussie en/of drums, akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live. Muziek voor liefhebbers. Muziek om naar te luisteren, muziek om naar te kijken en muziek om een knetterfeest mee op gang te brengen.

genre: akoestische band

SINGING DETECTIVES

Singing Detectives is geschikt voor veel gelegenheden. De band verzorgt achtergrondmuziek bij onder andere beurzen, tuinfeesten en recepties of treedt meer op de voorgrond bij bijvoorbeeld een dansfeest, luisterconcert of bedrijfsfeest. Wat de gewenste sfeer ook is, Singing Detectives staat paraat om uw avond tot een succes te maken.

genre: allround top 100 band

WILLIAM SMULDERS & LIEKE GREY

Vernieuwend, fris en uniek! Dat kenmerkt de optredens van William Smulders & Lieke Grey. Passie voor muziek is wat hen bindt. En dat hoor je en dat voel je. William is een virtuoze gitarist en zowel Lieke als William hebben een professionele zangstem. Samen zetten zij een ijzersterke sound neer op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest.

genre: akoestisch, licht versterkt

DE SWINGERS

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio dat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.

genre: akoestisch, licht versterkt

RAAK!

Een optreden van Raak bestaat uit een verrassende mix van het meest recente werk tot terug in de jaren '50, met de nadruk op Nederlandse en Engelstalige pop en rock & roll. Raak speelt naar de mensen tóe.Veelzijdigheid is het toverwoord! De bands speelt akoestisch en/of licht versterkt.

genre: ukelele band

MANNEN MET KLEINTJES

Mannen met Kleintjes brengen op vermakelijke wijze avondvullend muziek entertainment. Met een breed spectrum aan bekende liedjes, voorzien van meerstemmige zang, brengen zij een repertoire dat zowel ontroerend als opwekkend genoemd mag worden.

genre: muzikaal entertainment

KLEVENDE LIEFDE

Twee gezellige, goedgemutste, muzikale en theatrale dames brengen zoals de naam en hun uiterlijk al doet vermoeden: Een zoete muzikale traktatie! Klevende Liefde is breed inzetbaar en zorgt altijd voor gezelligheid en een lach. Naast optreden als muzikaal zangduo doen ze ook typetjes of nemen ze een gepimpte caravan mee. Kortom, U vraagt, Klevende Liefde speelt.

genre: muzikaal entertainment

GRÉ PARELMOER

Gré Parelmoer is een echt feestnummer, en ze kan prachtig zingen! Of het nou op jouw verjaardag bij je thuis is, op jullie bedrijfsfeest of lekker ruig in een volle feesttent, 't is altijd feest als Gré is geweest. Het zal je niet verbazen dat Gré's grootste hobby het carnaval is!

genre: animatie

GEEN FLAUW IDEE

Animatie- en theatercollectief Geen Flauw Idee maakt thema programma’s op maat. U heeft met deze theatergroep een keur aan humoristische acts en animatiemogelijkheden van drie kwartier tot avondvullend. In overleg met de opdrachtgever kan voor de gelegenheid een programma op maat samengesteld worden.

genre: franstalige muziek, chansons

APPELLATION CONTROLEE

Stelt u zich voor: een wijnproef-avond onder professionele begeleiding, met als side-show een try-out van speciale kaasjes en andere delicatessen. Dit alles terwijl uw oren worden gestreeld door bijpassende, zongerijpte muziek. Meer kunt u uw gasten niet verwennen!

genre: looporkest

KOPER & CO

Koper & Co is een vierkoppig Mobiel Blaasorkest met een modern geluid, waarmee het muziek uit alle windstreken op originele en eigenwijze manier vertolkt: latijnse swing, funky grooves, balkan sounds, oriëntal delight, jazztunes en bluesy moods. Omdat Koper & Co onversterkt speelt, is het geluidsniveau makkelijk aan te passen aan wat de omstandigheden verlangen. Bovendien is Koper & Co niet aan een podiumlokatie gebonden, maar kan zich al spelend verplaatsen, op zoek naar pret.

genre: easy listening

STILL LIFE

Still Life bestaat sinds 2001 en wordt gevormd door drie Friese top musici : Laurens Blinxma-saxen, Kees de Groot-gitaar en Bert van Erk-contrabas. De leden van de band hebben een ruime ervaring in verschillende muziekstijlen en bezettingen. "Still Life" zorgt voor muzikale omlijsting bij verschillende gelegenheden zoals : recepties, bruiloften, openingen van tentoonstellingen en heeft zelfs een speciaal jazzy kerstrepertoire. Daarnaast geeft het trio ook luister-concerten.

genre: zigeuner jazz

ZAZOU SWING

De zeer ervaren musici van het Zazou swing trio voelen zich enorm verbonden met de melodieuze stijl van swing/jazz. Het repertoire bestaat dan ook hoofdzakelijk uit gypsy jazz liedjes, afgewisseld door vocale jazz-standards, bossa's en wals-musettes. Men kan genieten van het losse musiceren op zeer hoog niveau, waarbij de nummers op innemende wijze en vaak met een kwinkslag voor het voetlicht worden gebracht.

genre: swingjazz

TINY LITTLE BIGBAND

Tiny Little Bigband heeft een onvergelijkbaar geluid en een unieke uitstraling. Ze maken muziek die reikt van Frank Sinatra en Duke Ellington tot Michael Bublé en ZZ Top en Aerosmith. Ze gooien ze bij elkaar en mengen ze tot een aanstekelijke mix. Het is gemakkelijk en toch ruw, jazzy en toch pop, vertrouwd en toch verrassend. En -volgens de mensen die de Jitter ervaring al eens mochten meemaken- onvergetelijk!

genre: licht klassiek

TRIO MIO MONDO

Trio Mio Mondo is een klassiek geschoold, virtuoos en enthousiast damestrio in de bezetting viool, piano en contrabas. Het repertoire van Mio Mondo bestaat uit hartstochtelijke tango's, zwoele jazz en warmbloedige zigeunermuziek. De aanstekelijke manier van musiceren van deze drie vrouwen is een genot voor oog en oor en is ideaal voor (tuin)feesten, recepties en diners.

genre: blues & boogie

HERBIE BLUES

genre: accordeon muziek

OLEG LYSENKO

Special!

As a soloist, Oleg Lysenko won a first prize with his rendering of Victor Vlasov’s ‘Five Views on the Land of the Gulag Archipelago’. He also performed with the Rotterdam Philharmonic Orchestra, together with the famous bariton Dmitry Hvorostovsky.

genre: salonmuziek

VESTIBULE ENSEMBLE

​Het Vestibule Ensemble bestaat uit drie absolute topmuzikanten. Het is een lichtvoetig salonorkest met een repertoire bestaande uit: Zigeuner- en volksmuziek, tango's en Franse musettes, swing en latin, weense- en salonmuziek, en ook een echte oudhollandse smartlap. Veelzijdig, sfeervol en speels; op de drempel van de salon. Om op te dansen. Om naar te luisteren. Om, als achtergrondmuziek, doorheen te praten.

genre: kerstact

CHRISTMAS CAROL SINGERS

De Carol Singers is een meerstemmig koor bestaande uit 2 zangers en maximaal 3 zangeressen met allen een professionele muzikale achtergrond, die zichzelf begeleiden zichzelf op gitaar en bas. Ze gaan gekleed in feestelijke gala kerst kleding of in oud Engelse klederdracht in Dickens stijl.

genre: animatie

FREE FANTASY

Free Fantasy is overal waar mensen zijn in te zetten. Centraal staan improvisatie, verrassing en interactie met het publiek. Een typische Johnny uit Amsterdam, een smoezelige kok of loco-burgemeester Wil Meer; er is van alles mogelijk!

genre: animatie

FREE FANTASY KERST ANIMATIES

Animatie acteur Jeroen Engeln verzorgt in z'n eentje of samen met collega's van acteurscollectief Free Fantasy tal van originele - en verrassende kerst animaties.

genre: zuid amerikaanse muziek

LOS DEL SOL KERSTACTS

Drie spetterende Christmasgirls van onze professionele showdansgroep zorgen voor een geweldige kerstsfeer. Begeleid door een rijdende kerstboom (=mobiele geluidsinstallatie), dansen zij choreografieën op swingende kerstmuziek. Al swingend en dansend delen zij chocolade kerstkransjes aan het publiek uit.Iedereen zal direct de kou vergeten en enthousiast kijken en meeswingen met de sexy Christmasgirls en de vrolijke kerstmuziek. Ook mogelijk als winteract met de swingende sneeuwklokjes!

genre: allround top 100 band

TON & MARIELLE

Allround Duo 'Ton en Mariëlle' komt graag uw Feestavond muzikaal opluisteren. Het repertoire is wat je noemt 100% Allround en bestaat uit muziek vanaf de jaren 60/70/80/90/ tot de Hits van nu! Swingende Top 40 muziek, Nederlandstalige meezingers, Muziek om op te Stijldansen, Country, Reggae, Rock, Disco, Rock en Roll, muziek voor op de achtergrond, alles is mogelijk!

genre: akoestische band

THE GREAT BORRELNOOTJES

Op zoek naar echte sfeermakers? Dan bent u bij The Great Borrelnootjes aan het juiste adres! Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende ras-artiesten met gitaar en contrabas, die als geen ander perfect weten in te spelen op het publiek en de sfeer van uw evenement. The Great Borrelnootjes staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en feestelijk optreden!

genre: tribute band

QUO 4-EVER - Status Quo tribute band

Verwacht van Status Quo tribute band Quo 4-ever een gedenkwaardig optred en met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

genre: cayun

COCHON BLEU

Cochon Bleu is misschien wel Nederlands leukste Cajunband. Alle muzikanten kunnen uit de voeten op zeer veel instrumenten. Naast elektrische en akoestische gitaar, bas en drums zijn dat o.a. de mandoline, de 'zaagbas'-accordeon en viool.

genre:

DOGGY FEW

The Doggy Few is een Ierse feestband met alles in huis voor een leuke middag of avond boordevol Ierse muziek. Van grote optredens mét of zonder een spetterende dansshow of ceili dans workshop, tot een rustig achtergrondmuziekje bij een verjaardag, het is allemaal mogelijk! Feesttent, kroeg, concert, bruiloft of een authentiek Ierse sessie bij u thuis in de tuin of keuken, de Dogs zijn er klaar voor......

genre:

Red Hot Chili Peppers tribute - GIVE IT AWAY

genre:

TOOS EN ARIE

genre:

EVENTS