Skip to main content

GERRY WOLTHOF - Neil Young tribute

Een avondvullende Neil Young repertoire

GERRY WOLTHOF - NEIL YOUNG TRIBUTE

DUTCH NEIL YOUNG

Gerry Wolthof maakt muziek sinds 1979. Hij speelde in meerdere bands, waarvan Still Going West en de tribute-band The Neil Young Mirror Band de bekendsten zijn. Met deze bands maakte hij 3 cd’s en trad hij op door het hele land.

Landelijke bekendheid krijgt hij echter in 1985 na een optreden in de Soundmix-show met het nummer 'Comes a Time' van Neil Young.

ALLE GREATEST HITS

Tegenwoordig treedt Wolthof hoofdzakelijk solo op, met naast eigen werk, natuurlijk covers van Neil Young maar ook van o.a. Bob Dylan, Cat Stevens, The Beatles e.v.a.

Tijdens zijn tribute show  brengt hij een avondvullende Neil Young repertoire. Alle greatest hits komen voorbij en de LP (!) Harvest kan integraal ten gehore worden gebracht.

Eén ding is daarbij zeker, Gerry’s kenmerkende zangwerk (klankkleur, intonatie, dictie) lijkt nog meer op dat van Neil Young dan het zangwerk van Neil Young zelf.

En ook z’n podium presentatie en z’n enigszins introverte uitstraling maakt nog meer dat we het gevoel hebben te hallucineren bij een optreden van deze fantastische vertolker van een groot singer songwriter.

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.