Skip to main content

NEIL DIAMOND MEMORIES

Aanrader voor alle muziekliefhebbers!

NEIL DIAMOND MEMORIES

11 ERVAREN EN BEVLOGEN MUZIKANTEN

De Nederlandse 'Neil Diamond Memories' tributeband neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70 en sfeer van zijn legendarische concerten 'Hot August Night' en 'Love at the Greek'. De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, op festivals en in verschillende muzikale projecten. Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren '70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerk. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

Opties band: ruim 2 uur durende show - akoestische huiskamerconcerten - feesten/festivals - privé boekingen - ook te boeken als tape-act

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.