genre: pop, rock


 

Marc van Oppen alias Aaron Stonebeat maakt al zo'n 25 jaar muziek en één van de dingen die hij altijd erg leuk heeft gevonden, is het brengen van bekende nummers met zang en akoestische gitaar.

 

Aaron Stonebeat: Full sound

Na verhuisd te zijn van zuiden des lands naar het hoge noorden zocht Aaron een nieuwe band. Maar toen dit niet echt lukte besloot hij machines en apparaten te gaan gebruiken om een band te simuleren, zodat hij de enorme hoeveelheid songs die hij kende als zanger/gitarist in z'n eentje toch 'full sound' voor het voetlicht kon brengen.

 

Authentieke live-show

Zang, gitaarbegeleiding en solo's worden 100% live gebracht. Oké, je kunt het een tape-act (vies woord) noemen, maar dan wel één met een hoog doe-het-zelf gehalte. Alle begeleidingstapes zijn in z'n homestudio door Aaron zelf in elkaar gezet. De gedreven wijze waarop hij met z'n op David Bowie gelijkende stem z'n live-act neerzet, is meer dan boeiend. Door zijn werkwijze is Aaron Stonebeat zeer flexibel en kan hij in principe op elk gewenst volume spelen. (Alhoewel: harder is leuker!)

 

 

Groot geluid voor een leuk prijsje

Aaron heeft al genoeg aan vier á vijf vierkante meter voor z'n set. Grotere zalen zijn echter geen probleem; hij kan zijn signaal zo doorpluggen naar een groter systeem. En niet onbelangrijk: hij kan voor een heel leuk prijsje een complete avond met 'greatest hits' verzorgen! Dus, klein behuisd? Mager budget? Geen probleem, want met Aaron Stonebeat haalt u toch een 'groot' geluid in huis.

 

Een complete avond met greatest hits voor een een leuke prijs!

 

    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71


     

    Vraag informatie aan