ABBA TRIBUTE BAND - ABBA.CZ

genre: tribute band


 

ABBA tribute band boeken in Nederland / België

Van alle grote bands van wereldfaam bestaan er tributes. Van al die wereldbands is er één die het meest gecovered wordt: ABBA! De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. Het is daarom ook dé tribute band, die bij veel programmeurs en organisatoren van een festival of ander event nummer één staat op het verlanglijstje. Zij hebben daarbij de moeilijke taak om uit het grote aanbod de beste Abba tribute band te boeken.

 

 

Abba tribute ABBA.CZ boeken voor uw festival of event

Abba tribute ABBA.CZ uit Praag gooit hierbij zeer hoge ogen en zal elke programmeur en vooral het publiek verrassen met hun weergaloze en uitbundige vertolking van het ABBA-repertoire.  Abba tribute ABBA.CZ weet daarmee haar publiek moeiteloos terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.

 

Abba tribute ABBA.CZ - live in openluchttheater Cabrio Soest

 

 

Abba tribute ABBA.CZ zet een absolute top-show neer!

Abba tribute ABBA.CZ streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals sound, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen zoals concertbanden en playbacks. Dit laatste kan beslist niet van alle Abba coverbands worden gezegd. Het is alleen voorbehouden aan zeer vakbekwame - en conservatorium geschoolde musici.

 

Abba tribute ABBA.ZC: tribute band van Europees topniveau

Elke Abba tribute band noemt zichzelf  'Dé Abba tribute band Nederland'. Tribute band Abba.CZ doet dat niet! Enerzijds omdat de band uit Tsjechië komt maar anderzijds ook, omdat Nederland maar een klein landje is, waar Eénoog gauw koning is. Abba tribute ABBA.CZ kan zonder meer een band van Europees topniveau genoemd worden en speelt dan ook op podia door heel Europa. De band komt daarbij regelmatig en graag naar Nederland.

Wist u trouwens dat Tsjechië al enige tijd bekend staat om z'n meer dan uitstekende tribute bands? Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag?! De vroegere drummer van deze top band, Pavel Fisar, is de initiator en oprichter van Abba tribute ABBA.CZ, die Inmiddels zonder meer bewezen heeft kwalitatief gelijkwaardig te zijn aan The Beatles Revival.

ABBA.CZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht als door de originele band. Abba tribute ABBA.CZ is ABBA zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een grootse sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet. 

Abba tribute ABBA.CZ speelt op podia door heel Europa en komt regelmatig naar Nederland. Kijk ook op: http://www.abbacz.cz/en

 

Abba tribute ABBA.CZ betekent dat Abba terug is van weggeweest!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan