genre:


 

"The Angelus bells, oér the Liffey swells, rang out in the Foggy dew". Dit is de laatste regel van het eerste couplet van een van de bekendste Ierse ballads over de paasopstand van 1916. Een kleine verwisseling van twee letters leverde de toepasselijke naam van deze band op.

 

 

The Doggy Few is een Ierse feestband met alles in huis voor een leuke middag of avond boordevol Ierse muziek. Van grote optredens mét of zonder een spetterende dansshow of ceili dans workshop, tot een rustig achtergrondmuziekje bij een verjaardag, het is allemaal mogelijk! Feesttent, kroeg, concert, bruiloft of een authentiek Ierse sessie bij u thuis in de tuin of keuken, de Dogs zijn er klaar voor......

 

 

De band speelt Ierse feestmuziek, vrolijke dansmuziek, jig en reels, afgewisseld met een enkele tragische ballade over drank, oorlog en de zorgen van de liefde maar vooral ook veel vrolijke drankliederen. We spelen  veel op (zakelijke) recepties, privé-aangelegenheden zoals BBQ’s, tuinfeesten en verjaardagen en in kroegen en op festivals. Voor elke gelegenheid hebben we de passende samenstelling: variërend van een duo (Doggy Few Duo),met zang-gitaar en accordeon of fluit, voor een rustig en gezellig achtergrondoptreden tot aan een 5-mansband met Ierse doedelzak, banjo en ook Ierse danseressen.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan