Elvis Presley tribute - ELVIS IN MEMORY

genre: tribute band


Elvis Presley tribute: Las Vegas show met live band

 

Het mag gezegd worden, Kees Versluys weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van de grote sterren uit het muziekverleden te stappen. Songs met power, rock & roll nummers die swingen, ballads vol emotie. Dit alles komt voorbij in een energieke high class show, waarbij de originele vertolker in ieders gedachten zal zijn. Deze live performance is van een zeer hoog niveau.Als de begeleidende band bij een show wordt geboekt kunt U er zeker van zijn dat de sfeer die men kent uit de begintijd van Elvis zeer dicht wordt benaderd! Rock 'n' roll zoals die ooit heeft geklonken tijdens de '69 in person show. Vooral op de grotere podia heeft de live performance zijn enorme succes bewezen. Er zijn toeschouwers die kunnen vergelijken en de show van Kees Vesluys hoger waarderen dan gerenommeerde shows uit Amerika.

 De Viva Las Vegas (tribute) show is een spin-off van een grote dinner show, waar songs van Elvis een zodanig succes hadden, dat deze nu ook als een op zichzelf staand thema geboekt kunnen worden.
Aan elk detail is gedacht en het van edelstenen letterlijk schitterend pak is zeer het bekijken waard. En welke dame bemachtigt uiteindelijk het felbegeerde zijden sjaaltje...?

Voor vele grote zalen of intieme kleinere locaties is deze live performance zeer geschikt. Fanclubs, bedrijfsfeesten of Uw corporate promotion party, deze high class act is voor Nederland echt uniek.

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan