genre: animatie


 

Theater en animatie: diverse acts, typetjes

Animatie- en theatercollectief Geen Flauw Idee maakt thema programma’s op maat. U heeft met deze theatergroep een keur aan humoristische acts en animatiemogelijkheden van drie kwartier tot avondvullend. In overleg met de opdrachtgever kan voor de gelegenheid een programma op maat samengesteld worden. 

 

 

Bekende toppers van de theatergroep zijn o.a. de prettig gestoorde jodelzangeres Debbie Ferrarie, eigenzinnige zingende gastvrouw/feestbeest Gré Parelmoer, de hoog geblondeerde nachtegaaltjes van het trio Dom & Blond, de eindeloos hilarische maar zeer muzikale Heidedoosjes, de toiletdames Annie en Gré, kuntriezangeres Dolly Pardon en haar begeleiders de Kauwboys, Wieger Hein met z’n discotrein en niet te vergeten de ongelofelijk roze Koningin van Pieterburen herself. Mét of zonder hofdames of haar gemaal Prins Hendrik knipt zij linten door en luistert feestelijke gelegenheden op met haar koninklijke aanwezigheid.

 

 

Binnen een thema kan ook een totaalprogramma samengesteld worden zoals een bijv. een Duitse avond met een Anton aus Tirol verkiezing en een Schlagerfest. Prijs op aanvraag, offerte op maat.

Geen Flauw Idee is er voor al uw bedrijfsfeesten, verjaardags- en logeerpartijen, theaterdineetjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, uitstapjes, trouwerijen, recepties, zussendagen, familiefeestjes. Dit animatie collectief is vooral gespecialiseerd in humoristische acts.

Geen Flauw Idee verzorgt tevens: Komische discodansles - Zangworkshops (controlle van de jodelhoogte!) - Themafeesten - Theateravonden - Vrijgezellenfeesten - Teambuilding met peptalk - Trainingen en coaching - Diverse mogelijkheden voor kinderfeesten


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan