genre: muzikaal entertainment


 

Gré Parelmoer is wat je noemt een feestnummer en ze kan prachtig zingen! Daarnaast geeft ze op onnavolgbare wijze discodansles, iets dat ze ooit op de dansschool Penny de Jager leerde.
Of het nou op jouw verjaardag is bij je thuis of op jullie bedrijfsfeest of lekker ruig in een volle feesttent, 't is altijd feest als Gré is geweest. Het zal je niet verbazen dat Gré's grootste hobby het carnaval is!

 

CIGARETTEN EN WHISKY EN WILDE KERELS

 

 

In haar prachtige parelmoerroze mantelpak zingt ze vol overgave haar zelfgeschreven meezingers en een knappe jongen die dan niet uit z'n dak gaat! En als je het leuk vindt komt haar hartsvriendin Tiny en/of Wilma ook mee! Of haar broer Arie Sloot, van de Spar.

Gré Parelmoer verwierf ondertussen landelijke bekendheid met het programma POPSTARS! Ze kreeg de complimenten van de voltallige jury. Henk Jan Smits was enthousiast terwijl Patricia Paay haar uniek vond. Ze lieten haar unaniem door naar de volgende ronde.

 

 

De tweede ronde, de theaterronde, was heel spannend maar omdat Gré niet iets mocht zingen van de Osmond Brothers is ze kwaad weggelopen. Ze heeft het wel weer goedgemaakt want ze heeft alle juryleden een briefje gestuurd met haar nieuwe cdeetje erin. Met Gerard Joling heeft Gré een speciale band, Gerard verwacht dat “dikke paling” een grote carnavalshit wordt. Nance is ook fan van Gré, tja wie niet…

 

Gré in de videoclip DIKKE PALING


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan