genre: troubadour


AKOESTISCH MUZIKAAL ENTERTAINMENT IN VELE SMAKEN

Zanger-gitarist Henk de Geus speelt al jaren op allerlei feesten.(bijna altijd onversterkt en voor een betaalbare prijs!) Hij heeft een uniek zang- en gitaar- repertoire ontwikkeld. (soms ook met mondharmonica) Hij kent héél veel bekende popliejes , zingt liedjes in diverse talen - natuurlijk ook Franse chansons maar ook de alleroudste nederlandstalige liedjes....jazzsongs etc.etc.

 

 

In de privésfeer maar ook op feesten en evenementen is Henk de Geus een graag geziene gast. Hij zwerft als een ware troubadour tussen de mensen en stemt zich per liedje af op het groepje waar hij op dat moment bij staat. Al pratend en zingend gaat hij rond en zo ontstaat al gauw een gezellige en losse sfeer - waarin hij aan bijna iedere muzikale wens kan voldoen. Roep een titel - grote kans dat Henk 'm kent!

 
 

 

Troubadour

 

     

Liedjeszanger

 


Stijlvol

 

Ook bestaat de mogelijkheid om het optreden geheel of gedeeltelijk, discreet versterkt vanaf een vaste plek te doen. Henk kan eigentijds gekleed verschijnen maar ook (met gedeeltelijk aangepast repertoire) als scheepsmuzikant ,in middeleeuws troubadours kostuum of in smoking. Henk treedt ook op in verschillende combinaties: naast solo ook duo, trio of kwartet. Zijn collega's hebben vergelijkbare kwaliteiten en bespelen instrumenten als contrabas, accordeon, piano, gitaar of viool.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan