genre: pop, rock


 

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten. Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende popliedjes en ruige rocknummers, hilarische showelementen en een bundel energie waar een kleine kerncentrale zich niet voor zou hoeven schamen. Dit leidde al sinds de oprichting van de band in de winter van 2003/2004, tot uitzinnige reacties tot ver over de Nederlandse grenzen, 3 cd-releases, een horde trouwe fans, noem maar op. We hebben hebben het dan ook over het neusje van de zalm op covergebied!

 

 

Een kleine aardverschuiving vond plaats in de herfst van 2005, toen de toenmalige leadzanger van jeWelste, Martin van der Starre, werd gevraagd om een hoofdrol te spelen in de nederlandse bewerking van Jesus Christ Superstar. Zijn eigenzinnige vertolking van Judas in deze rockmusical werd zo goed ontvangen, dat het Martin behalve uitverkochte zalen en gillende meiden een nominatie opleverde voor een Musical Award (Beste Mannelijke Hoofdrol). Inmiddels is Martin vervangen door een misschien nog groter talent: Jeroen van den Berg.

 

 

JeWelste's laatste grote wapenfeit is dat de heren door niemand minder dan Guus Meeuwis uitgekozen zijn om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn 'Groots met een zachte G Uit & Thuis' stadionconcerten in juni 2009 in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en in het Philips Stadion in Eindhoven. Guus over jeWelste: 'jeWelste is een band met een breed repertoire. Ik ben er van overtuigd dat ze de bezoekers van mijn concerten goed kunnen opwarmen en in een perfecte feeststemming weten te brengen'.JeWelste bestormt de Nederlandse podia met een verfrissende nieuwe show met dikke hits, maar ook onverwacht en verrassend materiaal uit de jaren 80, 90, en van nu.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan