genre: licht versterkte pop covers


 

Landslide bestond oorspronkelijk uit twee zeer gepassioneerde en ervaren muzikanten t.w. Rob Schouten (gitaar/ vocalen) en Chaja van der Heide (drums/ vocalen) Met veel succes speelden zij de afgelopen jaren in binnen en buitenland. Na het tragische verlies van Rob, besloot Chaja, "Landslide" waar ze beiden met zoveel inzet en liefde aan gewerkt hadden, voort te zetten. Zo ontstond een kleine pool van uitmuntende en professionele muzikanten om de continuïteit en kwaliteit van "Landslide" te waarborgen.

 

 

Landslide als duo of als trio
Standaard komt landslide als trio (zang/drums - zang/gitaar - bas) maar is ook beschikbaar als duo (zonder basgitaar). Landslide speelt de meest uiteenlopende stijlen; pop, rock 'n roll, blues, country, ballads en bossa's zonder daarbij hun eigen specifieke sound te verliezen. Zelfs in kleine bezetting geven zij mede door vakkundig gitaarspel, staande drumsset en kleurrijke harmonische vocalen de indruk alsof er een voltallige band staat te spelen. Makkelijk plaatsbaar, als duo zeer geschikt op wat kleinere en intieme locaties tot krachtig en zaalvullend als trio. Avondvullend. 3 sets van 50 minuten , 4 x 40 minuten of anders in overleg al naar gelang.

 

De LANSLIDE podiumset

 

LANDSLIDE  met ARTHUR EBELING


Dan is er ook nog de bezetting met rasentertainer gitartist/ zanger Arthur Ebeling (zie website) Ook in deze setting wordt de kwaliteit van "Landslide" gegarandeerd.De keus voor gitarist Stan van de Busken lag voor de hand als zijnde oud leerling van Rob. Stan heeft inmiddels een lange staat van dienst weten op te bouwen en is een veelgevraagd sessiemuzikant. "Landslide" is in het bezit van een mooie compacte licht en geluidsinstallatie geschikt tot 100 a 120 personen.

"Landslide" is always available and ready to "rock" your party!!!


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan