genre: zuid amerikaanse muziekZINGENDE KERSTFIGUREN “CHRISTMAS AROUND THE WORLD”
Twee zingende en swingende kerstfiguren zorgen met een rijdende kerstboom voor een swingende kerst “Christmas around the World” met Spaanstalige en Engelstalige kerstsongs.Ook romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een heel speciale kerstsfeer. Verder zorgen ze voor interactie met jong en oud. Iedereen mag een dansje maken met het kerstvrouwtje of de kerstbel luiden! Bovendien zal het kerstvrouwtje al zingend ballonfiguurtjes vouwen voor de beste dansertjes!

 

 

MOBIELE SWINGENDE CHRISTMAS GIRLS

Drie spetterende Christmasgirls van onze professionele showdansgroep zorgen voor een geweldige kerstsfeer. Begeleid door een rijdende kerstboom (=mobiele geluidsinstallatie), dansen zij choreografieën op swingende kerstmuziek. Al swingend en dansend delen zij chocolade kerstkransjes aan het publiek uit.Iedereen zal direct de kou vergeten en enthousiast kijken en meeswingen met de sexy Christmasgirls en de vrolijke kerstmuziek. Ook mogelijk als winteract met de swingende sneeuwklokjes! 

 

 

ZINGENDE KERSTENGELEN

Twee zingende kerstengeltjes zorgen ervoor dat kerstmis wel heel speciaal wordt dit jaar! Deze extravagante kerst(B)engels spelen hedendaagse swingende kerstmuziek, maar ook romantische kerstmelodieën met verschillende soorten fluiten en panfluiten. De kinderen krijgen, nadat ze de kerstbeldans met de kerstengeltes hebben gedanst, een toepasselijk ballonfiguurtje. Beide acts zijn volledig mobiel met rijdende geluidsinstallatie (Geen stroom nodig).   


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan