NEWSPAPER TAXI - Beatles tribute

genre: tribute band


 

Newspaper Taxi is een tribute to The Beatles, die soms heel dicht bij de originele songs blijft, maar vaak een eigen draai geeft aan de arrangementen. Dat moet ook wel met een vrouw als leadzanger. Trek je dansschoenen maar aan, want bij Newspaper Taxi is stilzitten een uitdaging. De band speelt liedjes variërend van oude rock’n roll uit de jaren '50, tot de rock songs uit de jaren '60 en natuurlijk een heleboel van de bekende meezingers. Boek Newspaper Taxi op bruiloften, feesten of in kroegen, of als je liever een intiemer concert wil, in de huiskamer.

 

 

Newspaper Taxi is begonnen in 2015 en heeft sindsdien op verschillende gelegenheden gespeeld, waaronder verschillende kleine festivals zoals het Uitfestival in Leeuwarden, en ze mochten in Amsterdam al meerdere keren het podium van Muziekcafé The Waterhole op.

 


Zippora Tieman is zangeres en afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur, waarna ze als artiest, maar ook als coach werkt in de creatieve sector. Zij verzorgt de leadzang en meerstemmigheid in de band. Kyle de la Porte is afgestudeerd bassist aan d’Drive en de jongste van het stel. Met zijn basgitaar op McCartney-hoogte zorgt hij niet alleen voor de baspartijen, maar neemt ook de meerstemmigheid voor zijn rekening en hier en daar de leadzang. René de la Porte is de nestor van de band en verzorgt naast zijn zang- en gitaarpartijen, ook het grootste deel van de arrangementen, waarin hij de partijen van Lennon en Harrison vaak samenvoegt en op één hals weet te spelen. Jan Hansma heeft veel podiumervaring opgedaan door het spelen in meerdere bands en is sinds december 2017 de vaste drummer van Newspaper Taxi. Hij is de stille kracht in de band en leidt de rest in het juiste tempo de sets door.

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan