QUEEN TRIBUTE BAND - Mother Mercury

genre: tribute band


 

Mother Mercury is dé Queen tribute van de lage landen. De band brengt een weergaloos eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis. Deze vijf professionele muzikanten maken zich er beslist niet makkelijk van af! Ze hielden Queen onder een vergrootglas. Elk detail werd geanalyseerd: de songs, de sound, de meerstemmige vocals, de bewegingen, de outfit, het instrumentarium, de energie,… Ze hebben het tot zich genomen en zich eigen gemaakt, zodat het publiek nu nog steeds voluit kan genieten van Queen als koninklijke live act, zoals men zich die herinnert.

 

 

Freddie Mercury is zonder twijfel nog steeds één van de meest markante performers die er ooit zijn geweest. Mother Mercury zorgt er als band samen met hun fenomenale frontman voor dat je zijn stijl, zijn show en vooral z'n buitenaardse stem nogmaals live kunt meemaken.

Mother Mercury brengt een live show waarin de Queen muziek wordt neergezet zoals die ooit klonk tijdens de iconische liveconcerten van Wembley ’86 en Live Aid ’85. Queen deed er destijds alles aan om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven. Dat zijn grote schoenen om te vullen! Mother Mercury durf 't aan en weet het waar te maken!

 

 

Tijdens de show kun je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio GaGa’, ‘Somebody to love’, ‘BohemianRhapsody’ en nog veel meer!

Als je op zoekt bent naar een gigantische musical productie met dansers, een koor, blazers en violen, dan ben je echter aan het verkeerde adres bij Mother Mercury.  Als je naar Queen als band zoekt, met z'n ruwe, opwindende en explosieve sfeer die je kent van de Queen rockshows, dan heb je het gevonden! Het wordt niet authentieker dan dit!

We WILL rock you!  Are you ready, Freddie?!

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan