QUEEN TRIBUTE BAND - QUEEN FOREVER

genre: tribute band


 

Top tribute band laat Queen herleven

De Queen-tribute band Queen Forever zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt. Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden, doet Queen Forever álles 100% live. Deze tribute band speelt al uw favoriete Queen-nummers tijdens hun twee uur durende show. Epische Queen-songs zoals 'Innuendo', 'Bohemian Rhapsody' en de betoverende rockopera 'Barcelona' worden gebracht met passie en kwaliteit.

 

 

Queen Forever met een 'echte' Freddie Mercury

Naast dat deze band klinkt als Queen, schromen de muzikanten ook niet om er uit te zien als Queen. Geweldig voor het show-element. Een Queen tribute band valt of staat natuurlijk met een goede Freddie Mercury. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft o.a. meegedaan aan het RTL4 programma 'My name is...' en was één van de finalisten. Kort daarna werd de tribute band Queen Forever gevormd en in de daarop volgende jaren toerde de band niet alleen door Nederland, maar ook door Spanje, Italië, Groot Brittanië, Duitsland en Mexico. Frontman Timothy had zelfs de eer om op te treden voor de Britse Ambassade in Koeweit.

 

 

Tribute band Queen Forever in de theaters

In 2016 werd Queen Forever gevraagd om het verhaal en muzikale leven van Freddie Mercury te portretteren in de theaterproductie 'I Want To Break Free', bestaande uit 55 shows. Het was zo'n gigantisch succes dat de productie besloot een tweede seizoen te doen.

Queen Forever verbijsterde duizenden bezoekers en het publiek is lovend:
'Fenomenaal, ik heb nog nooit zo'n geweldige coverband gezien, en ik heb er veel gezien!'
'Genoten van deze fantastische band'
'Ik dacht even dat Freddie aan het playbacken was, maar het is allemaal live!'
'Brian May is subliem'
'De hoogtepunten waren 'Innuendo' en 'Barcelona'
'David Bowie was raak!'

 

Queen Forever is een act die je moet zien, horen en ervaren!

 

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan