genre: rock 'n roll/early sixties, themaband


rock & roll: zang/gitaar - gitaar/zang - standing bass - drums

Stuck Herry is een rock&roll band, opgericht in 1984. De band speelt vooral jaren 50 covers met als belangrijke inpiratiebron (zowel muzikaal als wat betreft de naam) Chuck Berry. Eveneens is de band sterk beïnvloed door hun 2e muzikale liefde: The Kinks. In 1990 wordt een 45 toeren plaat uitgebracht een zgn. EP (Extended Play) met vier spetterende nummers.

Versterkt deed de band veel optredens in kroegen en zalen in Groningen, Drenthe en Friesland maar sinds 2008 wordt alleen nog akoestisch opgetreden. O.a. op de terrassen aan de Franse Côte d'Azur waar de band diverse keren optrad o.a. in Nice, St. Tropez en Antibes. Er wordt daar nog steeds met gepast respect over "Les Stucke Erriie" gesproken.Tot op heden (2009) speelt Stuck Herry nog altijd in de oorspronkelijke bezetting.

Kenmerkend is het humoristisch show element, de meerstemmige zang en het enthousiasme van de bandleden waaronder podiumdier Peter de Haan, bekend van Rooie Rinus & Pé Daalemmer en Baflo Bill. De band speelt akoestisch, ev. met zaalversterking of geheel onversterkt als veredeld dweilorkest.

Theatershow 'DE DODE DRAAD'

Sinds enige jaren is Stuck Herry ook te boeken met hun theatershow "De Dode Draad", waarbij de songs en kleurrijke carriëres van vele R&R legendes, die al lang en breed het tijdelijke voor het eeuwige hebben ingeruild, de rode draad zijn.

Vanuit de Rock’n Roll hemel kijken o.a. Bobby Darin, Don & Dewey, Elvis Presley, Chuck Berry, Eddy Cochran, Billy Holiday, e.v.a. neer op de muzikale vertolking van hun levenswerk en de met veel humor doorspekte sterke verhalen over hun vaak roemruchte levensloop.

    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71


     

    Vraag informatie aan