SYNCHRONICITY - Police tribute

genre: tribute band

B01


 

Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen.

De stem van Bert is nauwelijks van die van the Police voorman Sting te onderscheiden. Bert heeft ook niet voor niets al menig lokale soundmix show gewonnen met zijn vertolking van Message in a Bottle. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist. 

Samen met zijn neef Erik, die al van jongs af aan gefascineerd is door het drumspel van Stewart Copeland, vormt hij de motor achter de band. Erik heeft voordat hij begon met Synchronicity zeer veel ervaring opgedaan in professionele top 40 bands. Hij verzorgt ook alle achtergrond zangpartijen. 

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen. Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt.

 

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan