genre: celtic folk


 

 

Dit in 1998 opgerichte folktrio bestaat uit twee Schotten en één Groninger. In de loop van de tijd hebben ze vele pubs, clubs en folkfestivals in en rond Nederland aangedaan. Met hun mix van traditionele Keltische nummers in een eigentijds jasje (zonder daarbij te veel aan authenticiteit in te boeten) en het zelfgeschreven singer-songwriter repertoire van Steve Dewar, weten ze al bijna twee decennia een zeer gevarieerd publiek te vermaken. Bij elk optreden ligt de nadruk op de passie voor hun dan weer gevoelige, dan weer opzwepende muziek.

 

 

 

 

Als trio maken The Assassenachs ook regelmatig gebruik van gastmuzikanten. Deze leven in verschillende delen van Europa, dus welke er meedoen ligt ook aan de optreedlocatie. Accordeonist Erik was eerst ook gastmuzikant, maar is inmiddels volwaardig lid geworden. Het is ook nog steeds mogelijk dat The Assassenachs als duo optreden.

 

 

 

 

Kortom, The Assassenachs is een veelzijdige en aanpasbare act, geschikt voor allerlei locaties, gelegenheden en evenementen in binnen- en buitenland. Gelegenheden waar de muziek van The Assassenachs prima tot zijn recht komt zijn onder andere: bruiloften, feesten, festivals, sportevenementen als een rugbytoernooi of highlandgames, beurzen, folkclubs, pubs enz. Ook zijn ze te boeken in combinatie met een Schotse ceilidh dansworkshop.     Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan