genre: skiffle band

Special!


contrabas/zang - mandoline/gitaar/zang - banjo/mondarmonica/zang - gitaar/mandoline/zang

'Golden Oldies', oftewel 'gouwe ouwe', staan centraal in het repertoire van De Goldies. Met hun bijzondere instrumentarium en meerstemmige zang weten ze een unieke eigen draai te geven aan zowel de bekende als minder voor-de-handliggende evergreens.

Stemmig op de achtergrond, of op de voorgrond uw gasten uitnodigend tot meezingen! De Goldies zijn uitermate goed inzetbaar op themafeesten als het gaat om: 'fifties', 'sixties', 'country', 'rock 'n' roll', 'amerikaans', 'truckers', 'landbouw', 'fourties', 'nostalgisch', 'ambachtelijk', 'bbq', 'kampvuur', ...

Doordat de band mobiel inzetbaar is, zijn De Goldies natuurlijk goed te boeken voor bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften, boottochtjes, sportevenementen, openingen, winkelcentra, productpresentaties, congressen en alle andere evenementen waar een akoestisch en mobiel inzetbare band gewenst is.

Naast volledig akoestisch zijn De Goldies tevens versterkt te boeken (maar ook qua geluidsvolume houden ze het altijd gezellig). Kortom, entertainment op maat! De Goldies zijn al vele jaren professioneel actief en derhalve op elk gewenst moment inzetbaar.

• akoestisch
• mobiel
• ervaring
• 24/7 beschikbaar
• flexibel


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan