THE GREAT BORRELNOOTJES

genre: akoestische band


 

Akoestische sfeermakers

The Great Borrelnootjes: akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende ras-artiesten met gitaar en contrabas. Uitbreiding met een drummer/percussionist is ook mogelijk. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen, gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend. Eventueel kan er lichte versterking worden gebruikt.

 

Professioneel & Feestelijk

De liedjes zijn nummers van de jaren zestig tot nu, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. The Great Borrelnootjes staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en feestelijk optreden! En bovendien; The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land zonder extra kosten!

 

 

''Het was fantastisch. Wat een geweldige muzikanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeker voor herhaling vatbaar.'' - Jubileumfeest Annemieke en André

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan