THE OUTTAKES - sixties pop & rock

genre: themaband


allround sixties band: zang/gitaar/mondharmonica - zang/toetsen/acoustische gitaar - zang/bas - drums

 

Muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rockers op authentieke wijze gespeeld door hen die er bij waren !!! Van stoere nummers van bijv. the Free, the Small Faces, the Kinks, the Beatles, the Stones en Nederpop tot de wat gevoeliger nummers als "Nights in white satin" en "Need your love so bad". De ultieme band voor wie vindt dat het tijd wordt voor een goed feest met de muziek uit eind 60's en begin 70's. Respectvol uitgevoerd door muzikanten die hun sporen in de loop der jaren welverdiend hebben bij o.a. I Spy, dJinn, Ellen ten Damme en Hail Gewoon. Onder het motto "Daughters, lock up your mothers" rocken de heren de pannen van het dak !!!!

 


Coos

Dicky

Chris

Ger

 

The Outtakes kunnen gezien worden als de zoveelste coverband, maar niets is minder waar. Het verhaal van de band is zeer bijzonder: de mannen hebben allemaal een lange muzikale geschiedenis achter zich waarvan ze echter niet veel meer weten. Er wordt wel eens gezegd dat zij, die zich de 60’s herinneren er niet echt bij waren. Nou, deze band weet echt van niets meer. Ook niet van de 70-er jaren overigens.... En ook niet dat alle nummers die ze tegenwoordig spelen door hen zelf zijn geschreven op uitzonderlijk jonge leeftijd !!!

 

 

Dankzij allerlei kwalijke managers zijn deze composities echter door andere bands geclaimed, opgenomen en tot hits gemaakt.U dacht echt dat bijv. Brown Sugar geschreven was door Mick Jagger en Keith Richards? No way, maar bewijs het maar eens….... Lennon en McCartney? Laat ons niet lachen…!De jongens hebben er nooit een cent van gezien, maar gelukkig hebben ze er nooit ook veel last van gehad: ze wisten het immers toch niet!Tegenwoordig komt er wel voorzichtig het besef, maar overheerst toch vooral de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. Daarom hebben deze vier rasmuzikanten de koppen bij elkaar gestoken.

 

 

U als luisteraar hebt nu de kans om al die prachtige nummers voor het eerst te horen zoals ze bedoeld zijn. In veel gevallen zonder te veel toeters (behalve in Summer in the City !!) en bellen, maar gewoon met bas, drums, gitaar, toetsen en vooral veel zang…! Klassieke rocksongs, af en toe een ballad, een vleug Nederpop, het komt allemaal voorbij! Heeft U zin in een fantastisch feest met de muziek en het gevoel uit eind jaren ’60 en begin jaren 70, zonder oeverloze solo’s maar met echte popsongs? Dan moet U dus the Outtakes hebben.

 

 

Kortom, als U ook maar een greintje affiniteit heeft met dit fantastische repertoire en als U geraakt bent door bovenstaand verhaal moet U die jongens gewoon boeken! Dan komen ze er ook nog eens uit !! Ze zijn best rustig en de meeste wilde haren ook wel kwijt. Bovendien, ze eten en drinken niet veel !!

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan