THE STAMPS - sixties pop

genre: themaband


Bezetting: gitaar/zang - gitaar/zang - bas/zang - orgel - drums.

Sixtiesband The Stamps is een swingende feestband die sinds 1983 vele optredens heeft gehad door het hele land. Vanaf het begin is de band trouw gebleven aan het oorspronkelijke repertoire: muziek uit de sixties met melodieuze popsongs en lekkere beatmuziek.

The Stamps spelen bekende hits van bijvoorbeeld The Beatles, The Kinks en The Hollies, maar ook prachtige songs die je niet dagelijks hoort, maar die wel bepalend zijn geweest voor de muziekhistorie uit de jaren zestig. Bijvoorbeeld "Friday on my mind " van de The Easybeats, "The sound of the screaming day" van The Golden Earrings en "You're no good" van de The Swinging Blue Jeans.
The Stamps houden van het "echte" sixtiesgeluid en dat betekent veel gitaar en orgel, tambourijn, stevige drums en natuurlijk..................meerstemmige zang.

THE STAMPS Live: het smeert en het is vuig!

Een Stamps show begint met beat-muziek tot ca. 1966 en eindigd met flowerpowermuziek uit de periode 1967 tot 1970. De kleding is daar natuurlijk op afgestemd met Beatles-pakken en een kleurige psychedelische outfit voor de flower power-songs.

De band brengt tijdens elk optreden het "feel good"-gevoel van de jaren zestig over op iedereen, zowel jong als oud. Het sixtiesrepertoire bewijst telkens weer dat het een breed publiek aanspreekt. Als het dan ook nog door een band als The Stamps wordt gebracht kan het resultaat niet anders zijn dan een fantastisch luister én swingfeest!


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan