genre: licht versterkte pop covers


 

The States: uniek concept, geweldige feestbeleving!

The States is een jonge, frisse, energieke, akoestische en bovenal professionele band. Met vijf topmuzikanten, een groot repertoire en eigen geluidssysteem, maakt The States van elk optreden een geweldige feestbeleving. De beste popsongs van dit moment, het mooiste uit de Top 2000 en de lekkerste 90's hits. Door het unieke concept van popmuziek in een akoestisch jasje, kan The States variëren van romantische, kippenvel-momenten tot een volle dansvloer.

Professioneel & persoonlijk

De leden van The States beschikken allemaal over een ruime ervaring in de professionele muziekindustrie. Doordat alle bandleden ook nog eens geweldig kunnen zingen, heeft The States maar liefst vijf leadzangers! Ze beschikken over een groot repertoire en maken geen gebruik van vaste set-lijsten. Het repertoire wordt namelijk altijd aangepast op het publiek en de sfeer van het feest. Zo sluit The States altijd perfect aan bij elk feest.

 

 

The States haalt het maximale uit ieder feest

The States heeft als prioriteit om ieder evenement optimaal te faciliteren, zowel op het podium, als daarbuiten. Ook een prettige en heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid waarmee The States het maximale uit ieder feest haalt.
De standaard set is 3x 45 minuten binnen een tijdsbestek van drie uur. Voor een kleine meerprijs is er ook de optie om een vierde set bij te boeken.


The States kwartet, op een - dankzij hen - wel héél erg geslaagd bruiloftsfeest!

 

''Wat een leuke enthousiaste band is The States. Ze spelen leuk in op het publiek en maken er echt een feestje van. Ras-artiesten! We hebben enorm van het optreden genoten en praten er nog steeds over na!'' - Conclusion B.V.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan