genre: allround top 100 band


Allround duo: zang + zang & keyboards

Ras-artiesten
Allround Duo 'Ton en Mariëlle' komt graag uw Feestavond muzikaal opluisteren. Na jaren lang te hebben opgetreden met de destijds regionaal zeer goed bekend staande 'Tony Beljon Band', weten deze twee ras-artiesten als geen ander hoe zij een feestavond op de meest ideale manier moeten invullen. 

Geschikt voor tal van gelegenheden
Of het nu gaat om een Bruiloft, Receptie, Dansavond, Personeelsfeest, Toneelavond, Buurtfeest, Jubileum, Reünie, Verjaardag, 25 of 40 jarig huwelijksfeest, enz. enz., toetsenist Ton en zangeres Mariëlle weten aan uw Feest altijd de juiste muzikale draai te geven en daardoor een optimale sfeer te scheppen. 

Het repertoire
Het repertoire is wat je noemt 100% Allround en bestaat uit muziek vanaf de jaren 60/70/80/90/ tot de Hits van nu! Swingende Top 40 muziek, Nederlandstalige meezingers, Muziek om op te Stijldansen, Country, Reggae, Rock, Disco, Rock en Roll, muziek voor op de achtergrond, alles is mogelijk! 

Twee veelzijdige muzikanten
Zowel Ton als Mariëlle nemen zang partijen voor hun rekening. Daar naast worden tal van instrumenten zoals b.v. Keyboard, Accordeon, gitaar, percussie-instrumenten, enz. door het Duo bespeeld.

Akoestische ontvangst
Speciaal is ook het akoestisch ontvangst bij de deur van uw gasten door een Accordeonist en een (ietwat eigenaardige) zingende Gastdame......! 

Aangepast volume
Als professioneel ingesteld Duo weten Ton en Mariëlle als geen ander dat het geluidsvolume tijdens uw feest een belangrijke rol speeld. Ton en Mariëlle zijn in het bezit van een professionele geluidinstallatie waarvan het volume altijd word aangepast aan het soort feest en de locatie. Hierdoor gaat de muziek nooit overheersen en kunnen uw gasten elkaar blijven verstaan.

Programma voor ouderen
Naast het Allround repertoire beschikken Ton en mariëlle ook nog over een prachtig speciaal samengesteld senioren programma. Dit is vooral zeer geschikt voor b.v. een 50 of 60 jarig huwelijksfeest, een tachtigste verjaardag of een gezellige middag / avond in een verzorgingstehuis.

Vriendelijke prijs
Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De prijs voor een optreden van 'Ton en Mariëlle'? Die is zonder meer vriendelijk te noemen voor de geboden kwaliteit. Het Duo treedt voornamelijk op in Groningen, Friesland, Drenthe, De kop van Overijssel en de Noord-Oost polder.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan