genre: allround top 100 band


(Top 100: zang/percussie - keyboards/accordeon/gitaar/zang)

Warwick Avenue is een muzikaal duo bestaande uit: Ellen van de Kolk en Anthonie de Boer.
Beide spelen o.a. ook in SOS Abbacoverband en hebben verder in diverse bands al vele jaren optreed-ervaring opgedaan. Ellen als leadzangeres bij o.a top 100 band Stream en Anthonie als toetsenist/bassist bij meerdere populaire bands zoals Matchstick en Ziezeau, en als accordeonist/gitarist bij de Akoestini's. 

Warwick Avenue speelt een allround selectie van populaire nummers uit het top 100 repertoire. Te denken valt aan ballads, swingende popsongs, jazzy melodieën, dance classics, soul/Motown, jaren 60, 70, 80, 90 en recente hits van bekende artiesten als Anouk, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys, Amy McDonald, Adele, Caro Emerald etc.
Maar ook Nederpop van bijv. Van Dik Hout, Blof, Marco Borsato en Jan Smit mag niet ontbreken.

Warwick Avenue speelt aan het begin van het feest rustige nummers op bescheiden volume. De muziek klinkt mooi en is gezellig aanwezig maar niet overheersend. Na de eerste set gaat het los, en probeer dan maar eens stil te blijven zitten bij het aanstekelijke en afwisselende repertoire !Verzoeknummers, bijvoorbeeld voor een openingsdans, zijn welkom indien tevoren aangevraagd.

Warwick Avenue neemt eigen geluid en licht mee tot 200 personen. Het geluidsniveau wordt aangepast aan de sfeer van het moment. Warwick Avenue speelt In principe 4x 45 minuten, maar in overleg is een andere indeling natuurlijk mogelijk.
In de korte pauzes wordt geschikte achtergrondmuziek gedraaid.

Warwick Avenue kan uitgebreid worden met 2e zangeres (leuk voor o.a. de Abba nummers).
Tevens kan de bezetting uitgebreid worden met drums.

Warwick Avenue is ideaal voor: bruiloft, familiefeest, personeelsfeest, receptie etc.


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan