genre: rock 'n roll/early sixties


Allround retro pop: zang/gitaar + diverse bezettingen

Dat het publiek onmogelijk stil kan blijven staan bij een optreden van William Smulders is vooral te danken aan zijn muzikale kwaliteiten, uitstraling, heerlijke temperament en energie welke deze entertainer met zich mee brengt.

Het optreden van William Smulders begint al bij zijn verschijning: de stijle, bijna cartooneske kuif, de perfect daarbij passende kleding en de gitaar om zijn schouders. Hij lijkt zo weggelopen van een filmset over de Amerikaanse jaren vijftig. 

Kortom: "Repertoire: covers van de 50 to the 80s, easy-listening, Instrumentaal, Hot club de France tot dans repertoire "combinatie tussen akoestisch en versterkt optreden mogelijk "veelzijdigheid" is het sleutelwoord. William Smulders past zich aan de wensen van de klant qua repertoire maar ook qua geluid.

 

 

William Smulders solo: treedt op in muziekcafés, theaters, casino's, en op festivals. Maar ook op een feest of een receptie kan hij perfect laten zien waar hij goed in is.

 

William Smulders met Toon Meijer en/of Richard Wallenburg: Dit duo staat voor muziek die iedereen kent: oldies, evergreens, klassiekers... Alsof u een jukebox aanzet, spelen William (zang/gitaar) en zijn saxofonist een gevarieerd, herkenbaar repertoire. waaronder veel swingende nummers van Elvis, Fats Domino, Roy Orbison en Buddy Holly en meer hedendaags werk van o.a. Willy DeVille en Santana. Ook uitstapjes richting flamenco en gypsy-jazz komen voorbij.

William Smulders met Sue MorenoDe charismatische William Smulders en Sue Moreno zorgen met hun uitbundige en ingetogen nummers voor een perfecte sfeer bij het publiek en op de bühne.Selectie repertoire: La Bamba, Fly Me To The Moon, The Ring Of Fire, Hit The Road Jack, Besame Mucho, Let's Have A Party, Wicked Game, Mr. Sandman e.v.a.

 

William Smulders met band: voor diegenen die eens een keer wat anders willen, biedt The William Smulders Band! dynamische evergreens, Pop,Hot club de France en bruisende Ska-ritmes in swingtime! De band komt optimaal tot z'n recht op festivals, evenementen, feesten, muziekcafe’s, bruiloften en bedrijfsfeesten. Spontaan, gedreven en vooral muzikaal flexibel geven ze ieder feest de juiste sfeer mee.

 

 

 

 

 

William Smulders including jukebox: sfeervolle retro tapeact. Het repertoire bestaat uit 50er, (en ev. 60'er 70'er en 80'er) jaren hits met een akoestische hedendaagse sound. De muziek wordt op originele wijze gebracht met zang/gitaar en concerttapes.

 


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan