genre: allround top 100 band


 

ZieZo: allround top 100 band

ZieZo is een allround top 100 live band uit het noorden van het land. De band is in 2012 ontstaan uit de samenwerking van vier ervaren, enthousiaste muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in diverse formaties. De compacte bezetting is ideaal voor leuke feestjes waar echte live muziek een sfeerverhogende werking heeft. Het complete geluid van deze relatief kleine band zal u verbazen. Alles wordt live gespeeld wat de sfeer en interactie zeer ten goede komt.

 

Ideale toevoeging voor uw feest

Door het veelzijdige top-100 repertoire van ZieZo komt ieders muzikale voorkeur ruim aan bod. Vanuit een gevarieerde setlijst past de band zich aan bij elke gelegenheid en speelt het gezelschap in op het moment van de avond: van jazzy melodieën en ballads tot stevige rock, van Nederpop tot disco, van reggae tot quickstep, van Hollandse meedeiners tot en met rock 'n' roll en soul.

Hoogtepunten uit de jaren '60, '70, '80, '90 komen aan bod evenals recente hits van bekende artiesten zoals Bruno Mars, Adele, Ilse de Lange, David Guetta, Anouk, etc. Maar een enkel 'foute uur' of après-ski nummer op het juiste moment, kan ook zeer sfeerverhogend werken. Verzoeknummers zijn altijd welkom!

 

 

Techniek

ZieZo neemt haar eigen geluid en licht mee. Het geluidsvolume is gemakkelijk aan te passen aan de sfeer van het moment: mooi op de achtergrond aan het begin van de avond of tijdens een receptie, en genoeg power als de dansvloer volstroomt.
Regulier is de set-indeling 4x 45 minuten in een tijdsbestek van vier uur (in overleg).

 

Ziezo Akoestisch

ZieZo kan ook uitstekend puur akoestisch (en verplaatsbaar!) spelen voor een intiemere sfeer, bijvoorbeeld tijdens de ontvangst van uw gasten. In de pauzes wordt er achtergrondmuziek gedraaid die past bij de sfeer van het moment.

Repertoire


    Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
    Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

    Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

     

    Vraag informatie aan