BANDS & ACTS BLOG

Even bijpraten - part one: Première van ' EEN AVOND MET H6'

't Is even stil geweest op de Bands & Acts blog. Ondertussen is er wel degelijk van alles gebeurd! We hebben een zeer drukke maar fantastische periode achter de rug met een aantal zeer geslaagde shows. Nu is er eindelijk wat tijd om bij te praten. Wat is er zoals gebeurd de afgelopen twee weken:

Laten we beginnen met de première van de show van 'EEN AVOND MET H6' op 11 augustus tijdens het Noordzee Zomerfestival in Katwijk. Deze dertien koppige band speelde daar live het volledige laatste Arena concert van zanger en volksheld André Hazes. Onder aanvoering van zanger John Denies gingen 2000 man, jong en oud, massaal uit hun dak. Wat een stem! Wat een gelijkenis! Wat een band! Wat een sympathieke presentatie en wat een feest! Kippevel!!

Jammer genoeg pasten lang niet alle belangstellenden in de tent. Er stond nog een eindeloos lange rij mensen buiten die deze happening ook graag mee hadden willen maken. Deze Hazes liefhebbers zullen het voorlopig moeten doen met video registratie die deze avond is gemaakt ten behoeve van de nieuwe promo. Eind september hopen we die gereed te hebben. We houden jullie op de hoogte. Hou onze blog in de gaten!

Het goede nieuws is dat H6 direct na afloop van de show is uitgenodigd voor een vervolg in Katwijk in 2019. Voorlopig moeten we het nog even doen met een veelzeggende foto................

 

'EEN AVOND MET H6': HIER WAS DAT FEESTJE!!

 

'EEN AVOND MET H6' BOEKEN

 

 

Wordt vervolgd....................

Binnenkort verder bijpraten - part two: THE BEATLES REVIVAL tour in Gouda, Almere, Oud Beijerland en Mariahout