BANDS & ACTS BLOG

nieuw bij Bands & Acts: EEN AVOND MET H6

 

Vandaag presenteren we een bijzondere act die Bands & Acts de komende tijd zal gaan vertegenwoordigen. Het gaat om 'Een Avond met H6'. Deze 13 koppige band brengt een 100% live gespeeld eerbetoon aan volksheld / -zanger André Hazes middels het van A tot Z voor het voetlicht brengen van diens laatste Arena concert.

Op zaterdag 11 augustus is het eerste officiële optreden van de band te zien tijdens het Noordzee zomerfestival in Katwijk. Kijk op http://www.noordzeezomerfestival.nl/  Tijdens dit optreden zal een nieuwe promo worden geschoten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten hier wat beelden die gemaakt zijn tijdens de try-outs.

 

 

Een Avond met H6 werkt met een fantastische Hazes stem die ondersteund wordt door een strakke showband onder leiding van gitarist/initiator Luuk Nengerman. Deze kleine bigband heeft naast de normale bezetting met bas, drums en toetsen en gitaar een stevige blazerssectie, uitstekende backing vocals en een swingende percussionist in z'n midden. Een Avond met H6 is een ultiem meezingfestijn waarbij uiteraard alle grote hits voorbij zullen komen. Daarnaast zijn er een flink aantal opwekkende swingers waar Hazes destijds z'n eigen draai aan gaf.

 

Biertje erbij en gaan met die banaan!

 

EEN AVOND MET H6 boeken?

Wilt u het laatste Arena concert van André Hazes door 'Een Avond met H6' boeken voor uw evenement of theater?

EEN AVOND MET H6 BOEKEN