FILTER OP

GENRE

Achtergrondmuziek
Afrikaanse muziek
Akoestische band/act
Allround top 100
Ambulante band/act
Americana
Animatie
Big band
Blues en boogie
Braziliaanse muziek
Cayun, Zydeco
Classic rock
Dance & disco
Early sixties
Easylistening
Eigen werk
Folk, Ierse folk, Celtic folk
Franstalige muziek
Jazz instrumentaal
Jazz vocaal
Kerst act
Kleine band, duo, trio
Latin, Spaanstalig
Lichtversterkte band
Looporkest
Muzikaal entertainment
Nederlandstalig
Neo exotica
Pirate folk
Pop covers licht versterkt
Pop, rock
Rock 'n Roll
Salonmuziek
Salonmuziek, licht klassiek
Sixties
Skiffle band
Soulband
Special!
Surf music
Thema band
Tribute band
Wereldmuziek

GELEGENHEID

Bedrijfsfeest
Bruiloft
Dorps - of stadsfeest
Festival
Receptie
Straatfestival
Tentfeest
Tuinfeest
Verjaardag

THE BEATLES REVIVAL

tribute band

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. Wilt u uw publiek écht iets bijzonders bieden? Bekijk de video en overtuig uzelf!

ABBA.CZ

tribute band

De muziek van ABBA is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA.CZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het ABBA-repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis. Daarbij wil ABBA.CZ absoluut een topshow neerzetten, 100% live!

QUEEN FOREVER

tribute band

Queen Forever, Nederland's beste Queen tribute band, zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt. Queen Forever doet álles 100% live!

MIRAGE - Fleetwood Mac

tribute band

De Tribute band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

EEN AVOND MET H6

tribute band

Een eerbetoon aan André Hazes: Dertien Nederlandse topmuzikanten gaan terug in de tijd en brengen nog één keer het H6-concert uit 2003: het laatste Arena-concert voordat hij overleed.

RONDJE DOE MAAR

tribute band

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar-Tribute band! In geheel eigen stijl en gepast tenue, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

TOUCH OF TOTO

tribute band

'Touch of Toto' is een acht-koppige Toto Tribute Band uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze Toto als geen ander. Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting (incl. 2 keyboards/percussie)....in alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen.

THE BOWIE TRIBUTE

tribute band

Deze tribute band brengt met The Bowie Tribute het uitgebreide en veelzijdige repertoire van David Bowie op overtuigende wijze naar het podium. Alle hits vanaf de vroege 70'er jaren tot 2016 passeren de revue. Reken op een avond vol herkenning en meezingen met die monumentale songs die je allemaal blijkt te kennen.

SYNCHRONICITY - Police tribute

tribute band

Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen.

THE EAGLES LEGACY

tribute band

The Eagles Lagecy brengt een ode aan de ' The Eagles' en heeft in hun korte bestaan al 'The battle of the coverbands' in Utrecht gewonnen. Daarnaast liet lead-zanger en Don Henley sound-a-like Gerben Visser onlangs nog van zich horen op het Nationaal Songfestival.

BALD AS LOVE - Jimi Hendrix tribute

tribute band

De drie muzikanten van BALD AS LOVE hebben een ruime staat van dienst in verschillende genres, maar delen gezamenlijk hun grote liefde voor het levenswerk van Jimi Hendrix. De volledige nalatenschap van deze mythe uit de popgeschiedenis wordt door Bald as Love op meesterlijke en integere wijze vertolkt.

PURPLE RAIN 2016 - Prince tribute

tribute band

Purple Rain 2016 is een muzikaal project door initiatiefnemer en zanger/gitarist Erwin Dorrius. Hij startte de band in januari 2016, ter ere van Prince. De band bestaat uit tien geweldige muzikanten, die respectvol alle grote hits (én meer) spelen, op een gepassioneerde manier en met Prince in hun harten.

DRIFTWOOD - tribute to THE BAND

tribute band

Dompel jezelf onder in de zeventiger jaren en geniet nogmaals van de goudeerlijke, ambachtelijke en onweerstaanbaar prachtige muziek van The Band dankzij DRIFTWOOD!

STREETFIGHTING MEN - Rolling Stones tribute

tribute band

Street Fighting Men, opgericht in 2018, is een nieuwe Rolling Stones tribute band! Naast alle hits beheerst de band ook genoeg 'obscure' Stones-nummers zodat een optreden ook voor de die-hard fan nog verrassingen kan bevatten. Geen verkleedpartijen of poespas; bij Street Fighting Men draait alles puur om de muziek van The Rolling Stones.

BACK TO AMY - Amy Winehouse tribute

tribute band

Back To Amy is een heuse band die een uitstekende remake van een concert van Amy Winehouse naar het podium brengt.

NEIL DIAMOND MEMORIES

tribute band

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 ervaren en bevlogen muzikanten die samen de passie delen voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren '70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was en op zoek zijn gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerken!

NOT THE ROLLING STONES

tribute band

Ze vangen het authentieke geluid en de originele geest van de grootste rock 'n' roll band van de wereld, NOT THE ROLLING STONES, en hebben festivals en prive gelegenheden over heel Europa, het Midden Oosten en Engeland. Met de meest realistische Mick Jagger lookalike die je ooit zult zien zal deze band je meenemen naar de gouden tijd van the Rolling Stones, van Satisfaction tot aan Sympathy For The Devil. Je zult nooit geloven dat het niet de echte Jagger is!

BOYS NAMED SUE - Johnny Cash tribute

tribute band

In Boys Named Sue spelen muzikanten die in een aantal andere bands veel ervaring hebben opgedaan. Gezamenlijk brengen ze een meer dan uitstekende tribute to Johnny Cash! Zowel jong als oud kan de liedjes meezingen en zo wordt elke Boys Named Sue gig een groot feest.

GERRY WOLTHOF - Neil Young tribute

tribute band

Eén ding is daarbij zeker, Gerry’s kenmerkende zangwerk (klankkleur, intonatie, dictie) lijkt nog meer op dat van Neil Young dan het zangwerk van Neil Young zelf. En ook z’n podium presentatie en z’n enigszins introverte uitstraling maakt nog meer dat we het gevoel hebben te hallucineren bij een optreden van deze fantastische vertolker van een groot singer songwriter.

STEELY FAN - Steely Dan tribute

tribute band

Steely Fan is dé Nederlandse Steely Dan tribute. Het is een kleine big-band, toegewijd aan de muziek van Steely Dan. Omdat Steely Dan Europa nog maar weinig aandoet wordt het lastig om Donald Fagen en Walter Becker met hun band live te zien. Maar Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn!

NEWSPAPER TAXI - Beatles tribute

tribute band

Newspaper Taxi is een tribute aan The Beatles, die soms heel dicht bij de originele songs blijft, maar vaak een eigen draai geeft aan de arrangementen. Dat moet ook wel met een vrouw als leadzanger! Trek je dansschoenen maar aan, want bij Newspaper Taxi is stilzitten een uitdaging.

GOLDPLAY LIVE - Coldplay tribute

tribute band

Goldplay brengt de ultieme Coldplay ervaring. Met wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht, vier Grammy Awards en zes Brit Awards behoort Coldplay tot de grootste en meest opvallende bands van deze eeuw.

FLOYD DIVISION - Pink Floyd tribute

tribute band

De Oostenrijkse Pink Floyd show van FLOYD DIVISION is een overweldigende tribute show uit Wenen. De uit 9 muzikanten bestaande band weet de authentieke Pink Floyd sound tot in de uiterste perfectie neer te zetten.

THE BOOTLEG DOORS

tribute band

The Bootleg Doors spelen de psychedelische rock muziek uit the sixties van Jim Morrison and The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors. The Bootleg Doors spelen de songs zoals je ze thuis kent van The Doors studio CD’s of the live albums. Het is de enige Doors tribute band die live optreedt met een bassist.

FUNKY FOOLS - James Brown tribute

tribute band

​Funky Fools is een hardwerkende band met een passie voor James Brown zijn muziek. De band heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle funk machine, waarvan we nog niet weten waar de muzikale reis zal eindigen…

PINK DELUXE - Pink tribute band

tribute band

Er is geen andere P!NK tribute act in de wereld die zo accuraat en spectaculair als "P!NK Deluxe" een show levert met 100% live-zang en verfijnde choreografie. De P!NK Actrice Erika beheerst de krachtige zangtechniek en attitude van P!NK en de bezetting van de band bestaat uit de meest ervaren internationale tourmuzikanten. Innovatief, spannend, sexy... Een van de beste live shows ooit!

SMOOTH CRIMINALS - Michael Jackson tribute band

tribute band

De tournees van Michael Jackson waren legendarisch en waren de grootste gebeurtenissen van hun tijd. Deze hoge spanning, de passie en de muziek van de onsterfelijke legende Michael Jackson kun je nu weer live meemaken. The Michael Jackson Tribute Show van de Smooth Criminals doet Michael Jackson uit de dood herrijzen.

KEES VERSLUYS - Elvis Presley tribute

tribute band

Het mag gezegd worden, Kees Versluys weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van de grote sterren uit het muziekverleden te stappen. Songs met power, rock & roll nummers die swingen, ballads vol emotie. Dit alles komt voorbij in een energieke high class show, waarbij de originele vertolker in ieders gedachten zal zijn. Deze live performance is van een zeer hoog niveau.

QUO 4-EVER - Status Quo tribute band

tribute band

Verwacht van Status Quo tribute band Quo 4-ever een gedenkwaardig optred en met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.